Copa Do Brasil 1/2 finale 1 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Copa Do Brasil 1/2 finale 1

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Oktober 2014

Kampen.
Halvandet minut. Så lang tid gik der, før det første sus gik gennem tilskuerne på Maracanã. Med en god aktion i venstresiden fik Everton spillet Eduardo da Silva fri. Silva prøvede at placere bolden yderligt, men Victor præsterede en ægte TV-redning, og forhindrede på flotteste vis at holde Flamengo fra fadet. Atlético fik dog rystet forskrækkelsen af sig, og efter fem minutter fik de deres første chance, som ikke voldte Paulo Victor i Flamengos mål problemer.


Selvom Flamengo var spilstyrende kom Atlético bedre med i kampen, og efter 11 minutter var de sort-hvide fra Atlético tæt på at bringe sig i front. Med et pænt træk fik Pierre spillet Diego Tardelli fri. Den landholdsaktuelle angriber manglede dog skarpheden, og afsluttede for svagt. Flamengo lå heller ikke på den lade side, og var efter et kvarter tæt på at får hul på bylden. Leo Moura sendte en bold ind i feltet til Márcio Araújo, som fik afsluttet, uden det dog gav bonus.
Luxemburgos tropper fightede videre, og fik lagt et pænt pres på Atlético, hvilket gav gode chancer til Gabriel og Everton. Men selvom Flamengo fik afsluttet, var Victor efterhånden spillet varm, og holdt på fornemmeste vis buret rent.  Efter en lille halv time kom Atlético en smule tilbage. Holdet fik mere styr på deres spil, men havde svært ved at sætte Tardelli i scene, da Flamengos forsvar holdt ham i en yderst kort snor.

Til trods for at Atlético fik kom mere med i kampen, var det alligevel Flamengo der pressede, og flere gange var de rød-sorte tæt på at bringe sig i front.
Flamengo havde flest chancer, men det var Atlético der havde de bedste forsøg inden pausen. Efter 40 minutter fik en ellers anonym Diego Tardelli sendt bolden ind til Marcos Rocha, som headede tæt forbi mål. Det var også Rocha der stod for halvlegens sidste chance, men Paulo Victor var på pletten, og sørgede for at halvlegen endte 0-0.
Anden halvleg begyndte skidt for Flamengo, der lagde ud med et gult kort, og et frispark til Atlético på et farligt sted. For en enkelt gangs skyld var Paulo Victor ikke på sin plads, men til Flamengos held var det heller ikke Diego Tardellis dag, og Flamengo slap med skrækken. Kort efter valgte Luxemburgo at sende Nixon på banen i stedet for Eduardo da Silva, som ikke havde spillet op til sit sædvanlige niveau.

Om det var udskiftningen der gjorde den store forskel, skal være usagt. Men Flamengo satte nu alt ind for at bringe sig i front. Det offensive spil og Flamengos fightervilje gjorde kampen til en underholdende affære, hvilket animerede publikum. Efter 57 minutter gav det et sus gennem de mange tilskuere, da Gabriel med et flot hovedstød var tæt på at bringe Flamengo i front. To minutter senere kom forløsningen. Flamengo fik tilkæmpet sig i frispark uden for feltet næsten nede ved baglinjen. João Paulo forsøgte sig, og sendte bolden på overliggeren. Gabriel fangede riposten, og sendte bolden tilbage i feltet, hvor Cáceres kom højest, og headede Flamengo i front. Som en konsekvens af scoringen foretog Levir Culpi to udskiftninger, og satte de to offensive spillere Luan og Marion på banen.

De offensive udskiftninger gav huller bagud, hvilket gjorde kampen intens og yderst seværdig. Begge hold forsøgte sig, men det var Flamengo, der efter 78 minutter kunne juble. Gabriel fik tilkæmpet sig bolden, og tog en fantastik dribletur mod mål. Den sublime dribletur stoppede dog, da Gabriel kom ind i feltet.  Josué tager nødbremsen, og kaster sig ned i bolden. Straffespark til Flamengo som Chicão eksekverer, 2-0 med 12 minutter tilbage. Selvom det nu så umuligt ud, jagtede Atlético stadig en scoring, hvilket ville give dem et bedre udgangspunkt i returkampen. Dette var tæt på at lykkedes, hvis ikke Paulo Victor viste verdensklasse i Flamengos mål. To gange måtte Paulo Victor lege sprællemand da Maicosuel med otte minutter tilbage, fik to gigantchancer. I kampen sidste minutter blev Atléticos forsøg mere desperate, men Flamengo formåede at holde stand og derved sikre sig er rigtig godt resultat inden returkampen næste onsdag.

FLAMENGO 2 X 0 ATLÉTICO-MG

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Onsdag d.29 oktober 2014
Tid: 22.00 brasiliansk tid. 01.00 dansk tid
Betalende tilskuere: 40.909
Dommer: Luiz Flavio de Oliveira (SP)
Linjevogtere: Alessandro Rocha de Matos (Fifa-BA) og Emerson Augusto de Carvalho (Fifa-SP)
Gule kort: Canteros, Chicão, Cáceres og Amaral (Flamengo); Pierre og Marcos Rocha (Atlético-MG)
Mål:
FLAMENGO: Cáceres, efter 60 minutter og Chicão efter 78 minutter.

FLAMENGO:
Paulo Victor; Léo Moura, Chicão, Samir og João Paulo; Cáceres, Márcio Araújo, Canteros (Amaral), Everton (Luiz Antonio) og Gabriel; Eduardo da Silva (Nixon)
Træner: Vanderlei Luxemburgo

ATLÉTICO-MG:
Victor; Marcos Rocha, Edcarlos, Jemerson og Douglas Santos (Alex Silva); Josué, Pierre (Luan), Dátolo og Maicosuel; Carlos (Marion) og Diego Tardelli
Træner: Levir Culpi

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu