Copinha1 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Copinha1

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Januar2014

Klubberne er delt op i grupper af fire hold, hvor alle gruppevindere samt de seks bedste toere går videre. Herefter spilles der efter Cup-systemet startende med 1/16 dels finaler. Sidst Flamengo vandt turneringen var tilbage i 2011, hvor klubben vandt 2-1 over Bahia på Pacaembu stadion.
I denne udgave af Copinha spiller Flamengo i Gruppe I sammen med Aquidauanense, Santo André og Noroeste. Første kamp for de rød-sorte var mod Santo André og blev spillet fredag d. 3/1, hvor Flamengo uden problemer vandt med hele 4-0 på mål af Recife, Jajá, Renan Donizete og Douglas Baggio. Med den overlegne sejr var selvtilliden tanket op, og alles blikke var rettet mod den kun 19-årige Douglas Baggio. Det fodboldkorrekte efternavn skyldes Douglas’ fars passion for fodbold og for den berømte italiener Roberto Baggio. Douglas Baggios talent er ikke gået ubeset hen, og selveste Chelsea har haft den unge brasilianer i kikkerten. Men til Flamengos held spiller han stadig hos de rød-sorte fra Gavéa.
Med tre point på kontoen kunne Flamengo mandag aften tage imod Aquidauanense fra det centrale Brasilien. Kampens kvalitet var langt fra, hvad man havde set i første runde, og selvom Douglas Baggio bragte Flamengo foran efter 16 minutter, kunne Flamengo ikke holde nullet og måtte senere se Aquidauanense udligne på et drømmehug fra 25 meters afstand. Selvom målet til 1-1 var af høj kvalitet, kunne det dog ikke løfte niveauet i kampen, og den kedelige affære endte med et point til hver.
Den 9-1 stod den sidste kamp mod Noroeste fra Bauru, der havde tabt de to foregående opgør. Selvom Douglas Baggio, grundet en skade, ikke var kampklar, var det forventet, at Flamengo ville gå sejrrige ud af opgøret. Kampen var en rodet affære, hvor der hverken manglede action eller mål. Allerede efter fem minutter fik Flamengo tilkendt et straffespark, som Romario på det groveste misbrugte. På trods af Flamengos favoritstatus var det Noroeste, der åbnede ballet. Efter ti minutter fik Noroeste yderst overraskende bragt sig foran. Selvom Flamengo prøvede at etablere godt spil og angreb, formåede de ikke at få bolden i mål. Noroeste derimod var tættere på at komme på 2-0, og kort inde i anden halvleg lykkedes det. Bagud med to mål og ude af turneringen satte Flamengo trumf på, og efter et kvarters spil fik de reduceret ved Rafael. Fire minutter senere fik Flamengo endnu et straffespark, men heller ikke denne gang kunne de rød-sorte score. Til alt held kom der andre boller på suppen, og ind i kampens sidste minutter fik Flamengo scoret to gange og fik derved vendt et truende nederlag til en sejr på 2-3, og stå som vinder af gruppen.
Herved kan Flamengo se frem til knock-out runderne, der begynder, når alle de indledende runder er færdigspillede.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu