Dom over Torcida Jovem - Flamengo

Go to content

Main menu:

Dom over Torcida Jovem

Arkiv > 2015 > Marts

Episoden i Macaé var desværre ikke den eneste, da der den 1. marts igen var ballade. Denne gang var det hjemme på Maracanã til derbyet mellem Flamengo og Botafogo, hvor et medlem af Torcida Jovem blev fængslet, da han viste sig at være i besiddelse af narkotika og våben.
De to episoder er langtfra enestående i brasiliansk fodbold, og mange af klubbernes ellers fredelige fangrupper døjer med imageproblemer, der sender skygger hen over brasiliansk klubfodbold.
I Rio er det anden gang i år, der falder dom over voldelige fodboldfans. Sidste fredag kunne dommer Marcello Rubioli sætte tingene på plads, da tilhængere fra Fluminenses Young Flu og Vascos Força Jovem fik et års karantæne samt en bøde på 20.000 realer.
Desværre er det ikke første gang, der er problemer med klubbernes fangrupper, og de to domme er næsten identiske med en to år gammel sag, hvor fans fra Torcida Jovem blev idømt ½ års karantæne og en bøde på 5.000 realer. Ugen senere var det så Força Jovem fra Vasco, der tilkaldte sig de internationale mediers overskrifter, da et kæmpeslagsmål på stadion i i Joinville satte et yderst trist punktum for den brasilianske fodboldsæson i 2013.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu