Februar - Flamengo

Go to content

Main menu:

Februar

Arkiv > 2016
29-02-2016
Tre på stribe
Campeonato Carioca 6. & 7. runde


Efter sejren over Fluminese i sidste uge var selvtilliden i top, da Flamengo onsdag aften skulle en tur til badebyen Cabo Frio, hvor Cabofriense ventede. For de fleste ikke-brasilianere er Cabofriense ikke et navn, der vækker genkendelse, men holdet fra den nordlige del af staten kvalificerede sig sidste år til Serie C, hvilket var en stor bedrift for en klub, der kun har eksisteret siden 1997.
Flamengo, som var favorit, vandt da også kampen, uden det dog blev en prangende sejr. Kampen bød kun på et enkelt mål scoret af det 18-årige talent Felipe Vizeu, som tidligere i år kom på klubbens førstehold.
I aftes var det så Resendes tur til at få ørerne i maskinen, og da de 90 minutter var gået havde Resendes målmand hentet bolden ud af nettet 5 gange. Læs mere

23-02-2016

Duft af klassiker
Campeonato Carioca 5. runde


Weekendens opgør mellem Flamengo og Fluminense endte med en sejr til hjemmeholdet, som kun var hjemmehold på papiret. Kampen var henlagt til hovedstaden Brasília og Estadio Mané Garrincha.
Efter 90 intense minutter, der blandt andet bød på tre røde kort og samme antal mål, kunne Flamengo trække sig tilbage med en 2-1 sejr. Flamengo scorede et enkelt i hver halvleg, mens Fluminense satte en slutspurt ind og scorede i kampens døende minutter. Resultatet betyder nu at Flamengo har ti point og dermed indtager 2. pladsen i gruppe B, mens Fluminense er på 4. pladsen i gruppe A med 7 point.
Set over alle 90 minutter var sejren fortjent, og de 32.024 tilskuere fik fin underholdning for pengene. Flamengo lagde godt fra start, og kom foran efter 12 minutter på mål af Willian Arão. Fluminense formåede ikke at komme ordenligt ind i kampen, og gik til halvleg uden at have scoret.
Anden halvleg blev en del mere hektisk end første. Ud over en scoring til begge hold bød den på et regnvejr af en anden verden hvilket gjorde banen glat og hurtig. Guerrero startede ballet efter 47 minutter, mens Gustavo Scarpa reducerede med 7 minutter tilbage. Ydermere gik begge hold til hinanden hvilket betød at Flamengo måtte indkassere to røde kort til henholdsvis Wallace og klubbens nye argentiner Cuellar. Hos Fluminense var det Marcos Junior, der måtte tidligt i bad.
Flamengos næste kamp er mod Cabofriense og spilles onsdag aften på Moacyrzão i Cabo Frio
17-02-2016

Kan Flamengo rejse sig efter kampen mod Vasco?
Vasco x Flamengo og optakt til Primeira Liga do BrasilEfter et par gode kampe fik Flamengo en spand kold vand i hovedet, da de i søndags mødte ærkerivalerne fra Vasco. Det var den første rigtige styrkeprøve for begge hold i Campeonato Carioca – og selvom Flamengo kom med en 5-0 sejr i bagagen, var det på en billig baggrund, da Portuguesa langtfra er et hold, der hører til toppen af brasiliansk fodbold.
Kampen mod Vasco var lidt speciel, da det var første gang i elleve år, de to hold skulle spille på det lille stadion São Januario, som er Vascos hjemmebane. Det blev desværre heller ikke den fest, som mange havde håbet, da der var en del problemer fansene imellem. En flok Flamengo-tilhængere valgte at rasere et toilet på stadion, hvilket førte til, at 16 tilskuere blev anholdt. Ydermere havde de ca. 1.900 Flamenguistas ikke megen tribuneplads, hvilket resulterede i, at stemningen blev intens, og der flere gange opstod tumult mellem tilhængerne. Læs mere

03-02-2016
Flamengo byder på blandede bolsjer
Optakt Campeonato Carioca 2. runde


Efter to træningskampe i Nordøstbrasilien kunne Flamengo tage tilbage til Rio en del erfaringer rigere. Begge kampe endte med nederlag, og Muricy havde dermed kun to dage til at rette op på holdet, inden de skulle møde Atlético MG i den omdiskuterede nye turnering Primeira Liga (PL). PL blev skabt i oktober sidste år, hvor en række klubber fra det sydlige Brasilien samt Rio og Minas Gerais besluttede sig for at lave en turnering, hvor de bedste hold kunne teste formen af mod hinanden inden sæsonstart. Da turneringen er lavet uden nvolvering fra Det brasilianske fodboldforbund (CBF) og Rios fodboldforbund (FERJ), har den vakt stor furore. FERJ truede Fluminense og Flamengo med bål og brand, men CBF – som stadig ikke er glade for turneringen – har dog accepteret og lader klubberne spille. For CBF´s vedkommende drejer det sig sikkert mest om at holde lav profil, da flere af deres medlemmer er involverede i den igangværende FIFA-skandale.
Den nye turnering består af fire grupper med hver fire hold. De to bedste i hver gruppe går videre, med kvartfinaler, semifinaler og en finale. Første runde af turneringen blev spillet d. 27. januar, og her fik Flamengo endelig oprejsning efter de to halvlunkne træningskampe. Selvom Atletico MG var favoritter, lykkedes det Flamengo at hive en 2-0 sejr hjem – begge mål scoret af den peruvianske landsholdsspiller Paulo Guerrero. Sejren betød, at Flamengo nu er nummer et i sin gruppe foran America MG, Figueirense og Atletico MG. Sejren gav også arbejdsro til træner Muricy, som endnu ikke har løst problemet med det svage forsvar. I lørdags stod den på endnu en kamp, da Campeonato Carioca blev fløjtet i gang. Første modstander på vej mod statsmesterskabet var Boa Vista, som spiller i de lavere rækker. Selvom Flamengo kom som storfavoritter, endte kampen uafgjort, da en forsvarsfejl fra anfører Wallace kostede Flamengo sejren. Det uafgjorte resultat har indtil videre ikke den store betydning, men kritikken er vendt tilbage, og alle er enige om, at der skal findes en løsning på den svage defensiv.
Om løsningen er fundet vides ikke endnu, men svaret kommer måske i aften/nat, når Flamengo spiller 2. kamp i Campeonato Carioca. Her går turen til Macaé, som ligger små 200 kilometer fra Rio. Selvom Flamengo spiller på udebane, er de klare favoritter til at hente de tre point hjem til Gávea. Det er dog ikke hver gang, at de rød-sorte sejrer på Moacyrzão. Sidst det skete var tilbage i 2013.
Kampen spilles i aften klokken 21.45 lokal tid, hvilket er 00.45 i Danmark.
Forventet opstilling:
Flamengo
Paulo Victor; Rodinei, Wallace, Juan og Jorge; Márcio Araújo, Willian Arão og Alan Patrick; Marcelo Cirino, Emerson Sheik og Guerrero
Træner: Muricy Ramalho
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu