Jogo Das Estrelas - Flamengo

Go to content

Main menu:

Jogo Das Estrelas

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > December

I årets udgave af Jogo das Estrelas drejede det sig om udenlandske spillere, der har haft betydning for brasiliansk fodbold. De røde (Zicos venner) stillede op med følgende spillere, som næsten alle har haft relationer til Flamengo: Carlos Germano, Leo Moura, Wallace, Hugo de Leon, Júnior, Leonardo, Juninho Pernambucano, Petkovic, Renato Gaúcho, Robinho og Zico. Modstanderne som var klædt i hvidt havde samlet følgende sprængfarlige cocktail: Gato Fernandez, Sérgio Ramirez, Daryo Pereira, Aldair, Serginho, Alcindo, Rincon, Etcheverry, Romerito, Seedorf, Aristizábal, Rafinha, Falcão og Faustino Asprilla.

Kampen:
Zico og de røde startede bedst og pressede på fra start. Der gik heller ikke længe, før Zico viste, at alder ikke har betydning for teknikken. Med et køligt overblik og stor elegance spillede han Leo Moura fri, og den nuværende Flamengo-spiller bragte de røde foran. Kort efter scorede den brasilianske kroat Dejan Petkovic til 2-0, og inden man havde set sig om, havde Leonardo spillet Ranato Gaúho fri – 3-0 til de røde.
De hvide ville også være med, og 43-årige Victor Aristizábal kunne med to hurtige scoringer bringe dem tilbage i kampen og vise, at han stadig er en fantastisk fodboldspiller.

Selvom mange af spillerne er oppe i alderen, tempoet ikke var på sit højeste, og folk skånede hinanden, var det tekniske niveau højt, hvilket gav en særdeles underholdende kamp. Robinho, som kom hjem til Brasilien tidligere på året, var rigtig i hopla og viste flere gange prøver på hans evner. Det var også Robinho, der efter en lille halv time spillede Zico fri, og da aftenens hovedperson sendte bolden i nettet, fik folk det de havde ventet på, og jublen brød løs på lægterne. Aristizabal var dog på pletten igen og scorede hattrick for de hvide, før Leonardo på godt opspil af Robinho scorede til 5-3, hvilket var stillingen ved pausen.


Robinho giver et eksempel på ægte sambafodbold

Robinho giver et eksempel på ægte sambafodbold


2. halvleg bød på hele 11 mål, og Robinho var manden, der startede festen til 6-3 til de røde. Herefter tog de hvide sig sammen, og på mål af Roger Flores og Falcão (verdens bedste futsalspiller) var de hvide stadig med i kampen. 47-årige Alcindo holdt liv i resultatet, da han scorede til 6-6. Robinho var dog ikke til at styre og bragte med to mål de røde på 8-6. De hvide tog derefter bladet fra munden, og med Seedorf og Falcão i spidsen fik de bragt lighed i regnskabet. I kampens slutning fik de hvide overtaget, der med godt spil fra Bayerns Rafinha bragte dem i front med 8-9, og Seedorf sørgede for det 10. mål til de hvide. Den gode stemning fortsatte, og kampens sidste mål blev tilskrevet Zicos barnebarn Felipe, der kom på banen til sidst i kampen og satte foden på bolden, som bedstefar allerede havde sendt over stregen. Derved endte festen 9-10 til de hvide efter en kamp, hvor underholdningen langt oversteg tempoet.
Alt i alt var arrangementet en stor succes, og mon ikke Zico trækker i den røde trøje, når Jogo Das Estrelas 2015 løber af stablen.

Højdepunkter fra den særdeles underholdende kamp


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu