Juli - Flamengo

Go to content

Main menu:

Juli

Arkiv > 2014

31/7 2014

Luxemburgo tidligt ude med holdopstillingen
Optakt til Chapocoense x Flamengo

Når Flamengo på søndag møder Chapecoense, er det med muligheden for at rykke væk fra de fire bundpladser, der er lig med nedrykning. Flamengo har efter sidste uges sejr 10 point efter 12 kampe og er på en nuværende 18. plads. Heldigvis er der ikke langt til 12. pladsen, som tilhører Palmeiras, der kun har tre point mere end Flamengo. Det tætte felt i bunden har gjort søndagens kamp enorm vigtig, da Chapecoense også er blandt holdene, der kandiderer til nedrykning. Modsat hvad mange har troet, har træner Luxemburgo allerede nu løftet sløret for hvilke spillere, der skal repræsentere de rød-sorte på Arena Condá. Læs Mere


28/7 2014

Drømmedebut til Luxemburgo
Brasileirão runde 12

Søndagsvejret i Rio viste sig ikke fra sin pæneste side, da lokalderbyet mellem Flamengo og Botafogo blev fløjtet i gang søndag aften. Men selvom regnen stod ned i stænger havde hele 52.378 tilskuere fundet vej til Maracana, som igen gav plads til klubfodbolden efter VM-finalen. Langt størstedelen var iført Flamengos klassiske rød-sorte trøje, og forventningspresset på klubben var enormt. Siden Vanderlei Luxemburgo tiltrådte som træner tidligere på ugen, har bevågenheden om klubben været stor. Med blot en enkelt sejr i elleve kampe forventede alle, at Luxemburgo skulle give Flamengo en sejr og de tre livsvigtige point, der kan få dem væk fra bunden. Og væk fra bunden kom de. Flamengo vandt 1-0, avancerede to pladser og er nu nummer 18 – kun et enkelt point under stregen. Botafogo gik med nederlaget glip af avancement og er med 12 point på en nuværende 13. plads. Kampen var en underholdende affære, hvilket blev hjulpet godt på vej af den regnvåde bane. Sejren til Flamengo var yderst fortjent og blev grundlagt allerede i første halvleg, da João Paulo med et klasseindlæg fandt en måltørstig Alecsandro, som derved blev matchvinder.
I næste runde tager Flamengo til det sydlige Brasilien, hvor de møder Chapecoense, som er over stregen – ét enkelt point foran de rød-sorte. Botafogo har en svær kamp foran sig og skal næsten spille over evne, hvis de skal rejse sig. Modstanderen er nemlig ligaens duks og sidste års mestre fra Cruzeiro, som lørdag ydmygede Figueirense med hele 5-0. Læs mere

26/7 2014

Først var han ude, nu er han inde
Optakt Flamengo x Botafogo

Flamengos lejesvend fra Grêmio, Elano, var længe ude i kulden og fik ikke spilletid på holdet. Ydermere har den tidligere landsholdsspiller været skadet, hvilket ikke har hjulpet ham til at få en fast plads på holdet. Elano startede ellers godt for Flamengo, hvor han med godt spil så ud til at være manden, der kunne gøre forskellen på midtbanen. Gassen gik dog hurtigt af ballonen, og Elano blev hurtig upopulær hos både tilskuere og træner. Under den sidste tids uro i klubben dukkede Elanos navn gentagne gange op i pressen, når der blev snakket om, hvilke spillere der skulle forlade klubben. Ifølge pressen var Elano selv klar på at finde andre græsmarker, men med ankomsten af Vanderlei Luxemburgo ser det ud til, at Elano igen indgår i startopstillingen og efter al sandsynlighed spiller med mod lokalrivalerne, når Flamengo søndag aften møder Botafogo på Maracana. Elano selv håber at kunne spille samme plads, som han gjorde i begyndelsen af året og under Copa Libertadores, nemlig den klassiske 7’er. Læs mere

21-07 2014

Flamengo ydmyget i målbonaza
Brasileirão 11 rodada


Efter at have været væk fra Beira-Rio i hele 67 dage var Internacional tilbage og satte dagsordenen mod Flamengo, der til tider virkede som statister, mens hjemmeholdet sikkert hev en 4-0 sejr hjem.  Op til kampen benyttede hjemmeholdet dagen til at hædre Fernandão, der i sidste måned døde i en tragisk helikopterulykke. Således var både kone og børn på banen, da holdets tidligere anfører blev hyldet af både hold og tilskuere. Til lejligheden havde spillerne også byttet deres navne på trøjerne ud, således at alle Nacionals spillere hed Fernandão. Læs mere.

17-07 2014

Orkanen tog de tre point - endnu et nederlag og fem kampe uden sejr
Brasileirão runde 10Efter fyrre dages fodboldpause startede Flamengo op, hvor de sluttede før VM-pausen, nemlig med et nederlag. Dermed fortsætter klubben den dårlige stime og har ikke vundet siden den 4/5, hvilket også er den eneste ligasejr i denne sæson. Med nattens 1-2 nederlag mod Atlético-PR er Flamengo på sidstepladsen i ligaen med sølle 7 point efter ti spillede kampe. Hermed har klubbens træner Ney Franco heller ikke formået at få sit hold til at vinde, siden han tiltrådte midt i maj. Furacão (orkanen), som Atlético-PR kaldes, kan nu se opad i tabellen, hvor de kun er tre point fra førstepladsen.
I kampen var det også Atlético-PR, der kom bedst fra start mod Flamengo. Douglas Coutinho bragte Atlético foran, inden Samir i slutningen af første halvleg bragte lighed i regnskabet.  Desværre for Flamengo holdt stillingen ikke kampen ud, da Cleberson sørgede for slutresultatet 1-2 til Atlético.
I næste runde står Flamengo endnu engang overfor et tophold, da de møder Internacional på Beira Rio i Porto Alegre. Atletico kommer på en relativ let opgave, da de på hjemmebane møder Criciúma på Arena da Baixada, hvor bl.a. Australien og Spanien mødtes under det netop overståede VM.
Læs mere.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu