Juni - Flamengo

Go to content

Main menu:

Juni

Arkiv > 2015
21-6 2014
Tilskuerrekord og 2-0 nederlag
Brasileirão 8. runde


Selvom Flamengos selvtillid var i top, måtte de i aftenens kamp mod Atlético se sig besejrede og er nu tilbage i sølet under stregen. Selvom Flamengo viste gode takter, og nyerhvervelsen Emerson Sheik var holdets bedste, kunne de rød-sorte ikke stille noget op mod Levir Culpis tropper. Begge kampens mål blev scoret i de første 45 minutter. Det første af Samir, der sendte bolden i eget net, og det andet af Atléticos Lucas Pratto, der sørgede for 2-0 målet på et fremragende langskud.
Nederlaget betyder, at Flamengo rykker en plads ned og nu er nummer 17, med 7 point efter 8 kampe. Næste runde byder på en ægte bundgyser. Her møder Flamengo rivalerne fra Vasco, der ligger næstsidst på 19. pladsen. Kampen spilles søndag aften i Cuiabá, hvilket er 1.600 kilometer fra Rio, så selvom Vasco er hjemmebanehold, er det kun fordelagtigt kampen spilles på Arena Pantanal, som blev brugt ved sidste års VM. Læs mere.

8/6 2015
Flamengo holder nullet
Brasileirão 6. rundeWeekendens runde i den brasilianske turnering bød ikke på de store overraskelser, og for de store Rio hold gik det som mange havde ventet. Vasco måtte endnu engang se sig besejret, og leder med lys og lygte efter moral og point. Søndagens sene opgør mellem overraskelsen fra Sport Recife og Fluminense, endte målløs og Fluminenses topscorer Fred måtte udgå med muskelsmerter. Bedste resultat fik Flamengo, da de lørdag aften vandt 1-0 over Chapecoense.
Selvom Flamengo hentede alle tre point, er de rød-sorte stadig under nedrykningsstregen. Dog er der grund til glæde og optimisme, da det var første kamp hvor de holdt nullet. De første fem kampe har Paulo Victor hentet bolden ud af nettet hele 10 gange, hvilket betyder at Flamengo, på papiret, har ligaens dårligste forsvar. En mulig grund til de dårlige resultater kan være de mange forsøg Vanderlei Luxemburgo, og Borges har brugt på at finde den optimale opstilling. Flamengos anfører Wallace, har indtil videre spillet på fem forskellige pladser i forsvaret, og med skiftende partnere i bagkæden. Først var det Marcelo, der blev prøvet af, derefter Bressan, og sidst Samir, der akkurat er kommet tilbage fra et længere skadesforløb.
Samir måtte da også sande, at det ikke rakte til alle 90 minutter mod Chapecoense, og måtte gå ud med krampe. Dog var han hurtigt ude og mane rygter om en fibersprængning i jorden.
I næste runde skal Flamengo, der ligger på en 17. plads, en tur til Coritiba der pt. er på 18. pladsen. Vinderen kan med en sejr komme væk fra nedrykningspladserne, og samtidig få lidt luft til de andre bundhold.
Vasco tager hjemme mod mestrene fra Cruzerio, der ser ud til at være tilbage på sporet, efter en miserabel start på sæsonen. Selvom Vasco spiller på hjemmebane må favoritværdigheden ligge hos mestrene.
Fluminense skal en tur til São Paulo hvor Palmeiras venter. O Verdão, som de grønklædte Palmeiras spillere kaldes, har ikke haft den bedste start på sæsonen og ligger på en 15. plads, hvilket kun er 2 point over nedrykningsstregen.

4-6-2015

Fem på stribe uden sejr
Brasileirão 5. runde

Der var lagt op til et ægte bundopgør, da mesterholdet Cruzeiro i nat tog imod Flamengo på hjemmebanen Mineirão i Belo Horisonte. Begge hold har haft en jammerlig start på sæsonen, hvor de hver kun har opnået ét enkelt point i de fire første kampe. Samtidig har begge hold fået nye trænere, som i nat skulle bevise, hvem der havde de bedste nerver. For Flamengo stod der mere på spil end sejren, da Cruzeiro tirsdag aften hentede den fyrede Luxemburgo ind som træner. Desværre for de rød-sorte blev det Luxemburgo og de blåklædte fra Cruzeiro, der trak det længste strå og vandt opgøret med en smal 1-0 sejr. Men selvom Cruzeiro nu kravler op i tabellen, er det ikke ensbetydende med, at der nu er ro på bagsmækken, da resultatet ikke siger noget om selve spillet. Kampen kunne have gået begge veje, og der skal nye boller på suppen hos begge, hvis de skal gøre sig forhåbninger om placering i top fem. Læs mere
01-06 2015
Nedelag i debutkamp
Brasileirão 4. runde

Flamengos nye træner Cristovão Borges fik den værst tænkelige debut, da han i aftes tabte 3-2 til sin tidligere arbejdsgiver Fluminense. Fla-Flu, som kampen mellem de to giganter kaldes, var ikke en stor oplevelse, da begge hold virkede nervøse. Måske fordi en sejr var vital for begge parter. Det blev som sagt Fluminense, der trak det længste strå, hvilket bringer Fluminense på en 9. plads, mens Flamengo stadig må drømme sødt om en sejr og nøjes med en plads i bunden sammen med mesterholdet fra Cruzeiro og oprykkerne fra joinville.
Selvom ingen af holdene spillede blændende fodbold, var Fluminense langt det bedste hold i første halvleg, mens Flamengo oppede sig gevaldig i anden halvleg. Dog havde de rød-sorte svært ved at hente Fluminenses forspring, og dermed blev der aldrig rigtig spænding om resultatet.
Næste runde byder på en sand bundgyser, når Flamengo på onsdag møder Cruzeiro på Mineirão i Belo Horisonte. Fluminense tager mod ligaens nummer 16: Coritiba, der i lørdags tabte 1-2 til oprykkerne fra Avái. Læs mere
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu