Maj - Flamengo

Go to content

Main menu:

Maj

Arkiv > 2014

30/5 2013

Haves: Umotiverede spillere
Søges:Point på kontoen

Brasileirão 8 runde


Selvom Flamengo kun har vundet en enkelt gang i den indeværende sæson, var forventningerne høje til gårsdagens kamp mod Figueirense, som er ligaens bundprop. Efter 93 minutters fodbold kunne Flamengo endnu engang gå fra banen med skuffelsen lysende ud af deres ansigter.  Foran sølle 4.579 betalende tilskuere formåede de rød-sorte kun at spille 1-1, hvilket er klubbens femte remis i træk. For Ney Franco betyder det, at trænersædet allerede er varmt, da han endnu ikke har vundet, siden han tiltrådte. Med kun 7 point efter otte kampe befinder klubben sig på en 17 plads, mens Figueirense nu er nummer 19, og næstsidst med 4 point.
Læs mere

26/5 2014

Målene udeblev i regnvejrs pas de deux
Brasileirão 7 runde


Det var et regnvådt Morumbi stadion i São Paulo, der lagde græs til, da de to stolte klubber Santos og Flamengo søndag aften spillede 0-0. I anledning af det forestående VM var det ikke Santos’ normale hjemmebane Vila Belmiro, der lagde græs til – i stedet var kampen flyttet små 100 kilometer til São Paulo FCs hjemmebane.
Normalt spiller de to klubber underholdende kampe, men i går var der langt mellem de gode minder man har fra f.eks. 2011, hvor der blev scoret hele ni mål inklusive verdensklassemål af både Ronaldinho og en meget ung Neymar. Hele miseren endte målløst, hvilket efterhånden er Santos’ varemærke. Og med Flamengos nedadgående formkurve var det, hvad man kunne forvente, når mange af holdets profiler mangler på grund af skader og karantæner. Op til kampen var begge hold stækkede, da Hernane, Elano og Alecsandro er ude med skader. Santos måtte undvære Cicero, der for tiden rygtes til Fluminense og derfor ikke stillede op til kamp.
Med nullerten i bagagen kan begge hold nu se frem til nye udfordringer, når Santos på torsdag tager til Feira de Santana, hvor Bahia venter. Flamengo møder Figueirense på Morumbi stadion, da hjemmebanen Maracanã er beslaglagt af FIFA og det store VM-cirkus. Læs mere

22/05 2014

Flamengo var for defensive og smed sejren på gulvet i overtiden
Brasileirão 6 runde


Med et mål af Bahias Andreson Talisca i det 91. minut fik Flamengo kun hevet det ene point hjem i en kamp, der burde have tilhørt Flamengo og derved givet de rød-sorte alle tre point. Flamengo kom ellers bedst fra start og bragte sig foran efter kun ti minutters spil, da Paulinho headede hjemmeholdet i front. Men trods Flamengos føring var det de hvidblusede spillere fra Bahia, der svingede dirigentstokken, og det gav pote i kampens overtid. For Flamengo betyder det uafgjorte resultat, at klubben stadig er i den tungere ende af tabellen, mens Bahia kravlede op på en ottendeplads.
I næste runde tager Flamengo en tur til Morumbi, hvor modstanderen er Santos. Bahia bliver i Rio og skal stå overfor Fluminense, der i øjeblikket er på ligaens tredjeplads. Læs mere

19/05 2014

Ganso bag São Paulo triumf
Brasileirão 5 runde

Flamengos nye træner Ney Franco havde tidligere på ugen sat sig det gyldne mål at sende Flamengo i top fire, før VM skydes i gang. Første opgave mod dette mål var at besejre São Paulo, som endnu ikke har tabt en ligakamp i år. Desværre for Franco kunne São Paulo efter aftenens kamp endnu engang gå fra banen ubesejret, mens Flamengo endnu engang måtte se sig besejret - for tredje gang i de hidtil fem spillede kampe. São Paulos helt blev den 24-årige tidligere landsholdsspiller Paulo Henrique Ganso, som med sine to mål slukkede lyset for Flamengo. Kampen var en underholdende affære, hvor begge hold kom til chancer, og hvor de kun 25.118 tilskuere sørgede for en lydkulisse, der gav en god stemning på et ellers halvtomt Maracanã.
Flamengo stillede op til kampen i en yderst offensiv opstilling, hvor både Hernane, Everton og Elano fik comeback efter perioder med skader. Derfor var det nyt at se Flamengo i en klassisk 4-4-2 frem for den normale 4-3-2-1. São Paulos træner Muricy Ramalho stillede heller ikke op med sædvanlig opstilling, da han måtte undvære Rodrigo Caio og Álvaro Pereira, som er udtaget til hhv. Brasiliens U-21 landshold og Uruguays VM-trup. Dermed blev der plads til Paulo Miranda i forsvaret, hvilket viste sig at være en god beslutning. Læs mere

12/05 2014

Fred og Chiquinho sænker Flamengo med 2-0
Brasileirão 4 runde


For anden gang i år måtte Flamengo se sig besejret af Fluminense, da holdende i aftes tørnede sammen i kampen om det brasilianske mesterskab. De trefarvede, som klubben også kaldes, vandt komfortabelt med 2-0 på mål af Fred og Chiquinho. Herved kunne Fred, lukke munden på de kritikere der har tvivlet på angriberens målnæse forud for VM, der sparkes i gang om en måned.
For Flamengo betyder nederlaget, at klubben stadig befinder sig i den tungere ende af tabellen. Klubben har kun formået af få fire point i samme antal kampe, hvilket giver ret til en 16 plads i ligaen. Fluminense kravlede op i tabellen, og er på 2 pladsen med ni point, kun et enkelt fra klubbens tophold Internacional.
De 26.178 tilskuere var vidne til en kamp hvor Fluminense hurtigt bragte sig foran, og dereftter sad tungt på spillet. I kampens sidste 45 minutter fik Flamengo styr på tropperne og var tæt på at komme tilbage. Men bedst som de rød-sorte jagtede det udlignende mål, slog Fluminense kontra, og Chiquinho lukkede kampen med sin scoring til 2-0. Læs mere

05/05 2014

Flamengo fik gris på gaflen og fik tre vigtige point
Brasileirão runde 2014 3 runde

Aftenens kamp mellem Flamengo og oprykkerne fra Palmeiras blev en målrig affære, hvor hjemmeholdet efter kampen kunne høste sine første tre point. For Palmeiras var kampen en ny begyndelse, da holdet sidste uge måtte sige farvel til deres store angrebsprofil Alan Kardec. I stedet satte klubben sin lid til nyankomne Henrique, der skulle løfte arven fra Kardec. Selvom Henrique formåede at komme på måltavlen, var glæden hos Palmeiras kortvarig. Den traditionsrige klub formåede at være foran hele to gange, inden Flamengo fandt formen og vendte kampen med en sejr på hele 4-2. Wesley startede målfesten efter 10 minutters spil, men Jayme de Almeidas tropper kom hurtigt tilbage, da Paulinho udnyttede et oplæg fra Alecsandro. Derefter var det Palmeiras tur til at juble, da Henrique sørgede for, at Grisen - som Palmeiras kaldes - kunne gå til pause med gode kort på hånden. Efter pausen var det Flamengo og Alecsandros tur til at vise sit talent. Med to mål og et oplæg var han med til at sikre de rød-sorte tre vigtige point og et hop opad i tabellen. Læs mere

02/05 2014

Optakt Flamengo x Palmeiras


Når Flamengo tager imod oprykkerne Palmeiras, er det med ryggen mod muren. Flamengo har ikke vundet de sidste fem kampe, og starten på det brasilianske mesterskab har ikke været prangende. Efter en særdeles uheldig exit fra Copa Libertadores skulle de rød-sorte fra Gávea ellers være klar til at være de store spillere på den nationale scene. Men med et lunken uafgjort og et nederlag i de to første kampe vil alt andet end tre point være en fiasko. Selvom klubben er favorit, halter de stadig bagefter, da Elano, Hernane og Alecsandro døjer med skader. Ydermere så klubbens anfører Léo Moura rødt i weekendens kamp mod Corinthians og må derfor nyde kampen fra tilskuerpladserne. Men argentineren Lucas Mugni, der har vist godt spil i både statsturnering og Copa Libertadores, kan være Flamengos joker.
Palmeiras kan med en sejr slappe af med en midterplacering.  Selvom holdet er oprykker fra næstbedste række, er det bestemt ikke et sekundahold. Palmeiras har følgende meritter på deres CV: seks brasilianske mesterskaber, to pokaltitler, 22 statsmesterskaber samt et Copa Libertadores mesterskab.  Forud for mødet med Flamengo har klubben måttet sige farvel til Alan Kardec, der er kommet over til rivalerne fra São Paulo. Manglen af Kardec viste sig i sidste kamp mod Fluminense, hvor oprykkerne tabte med 1-0. Hvis klubben skal håbe på succes mod et formsvagt Flamengo, skal defensiven være i orden. Her huserer den aldrende Lúcio, som på gode dage minder om den mand, der havde stor succes i Bayern og Inter. I angrebet må klubben sætte sin lid til Diogo og Leandro, som skal spille deres bedste for at bryde gennem Flamengos forsvar bestående af Chicão, Wallace og Samir.
Et bud på kampen vil være en snæver sejr til Flamengo, men hvis formkurven bestemmer, vil et X være et godt bud.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu