Arkiv > 2015
31-05 2015

Skuffende start, trænerfyring og forventninger, der ikke blev indfriet
Nyheder og derbyoptakt

Med Flamengos exit i statsmesterskabernes semifinaler skal klubben nu vise sit værd i det brasilianske mesterskab.
Efter endt træningslejr var de rød-sorte nu klar til at tage hul på turneringen, som dog hurtigt skulle vise sig at blive en mindre katastrofe for Flamengo. Premierekampen mod São Paulo endte med et tåleligt nederlag, og selvom kritikken haglede ned over trup og træner, var alle klar på at gå videre i teksten. Modstanderen i 2. runde var Sport Recife, som viste sig at være en større opgave end først antaget. Læs mere

25/5 2015

Tre kampe, ét point
Dårligt spil sender Flamengo ned i sølet

Aftenens kamp mellem oprykkerne fra Avaí og Flamengo blev langt fra den spændende kamp, mange havde set frem til. Foran sølle 11.918 tilskuere fik Avaí hevet deres første sejr hjem, da de med 2-1 skubbede Flamengo under stregen.
Kampens spiller var ikke at finde hos de rød-sorte, men var Avaís unge angriber Hugo, der stod for begge hjemmeholdets mål. Det sidste mål var yderst kontroversielt, da bolden havde været over baglinjen, inden den blev spillet ind foran mål. Uretfærdigt? Måske, men da Flamengo ikke formåede at komme frem til ret mange chancer, var det heller ikke ufortjent, at hjemmeholdet hev de tre point hjem til Florianopolis. Læs mere
11-5-2015
Landsholdsdrenge gjorde forskellen, da den brasilianske liga blev skudt i gang
Brasileirão 1.runde

Flamengos debut i den brasilianske liga blev ikke den drømmestart, som Luxemburgo havde drømt om. Selvom São Paulo sparede spillere til Copa Libertadores, lykkedes det alligevel for de hvidblusede at besejre Flamengo 2-1 foran sølle 13.708 tilskuere. Kampen var udnævnt til at være officiel åbningskamp til Brasileirão 2015, men der manglede både stemning på tilskuerpladserne og flot spil på banen. De to hold spillede mere eller mindre lige op i første halvleg, men Flamengo måtte se sig slået, da São Paulos stjerner Alexandre Pato og Paulo Henrique Ganso kom på banen fra 2. halvlegs start. Første mål til hjemmeholdet blev sat ind af den tidligere landsholdsforward Luis Fabiano, mens det andet blev scoret af en godt spillende Alexandre Pato. Flamengo kom aldrig rigtig til fadet men kunne trøste sig med et reduceringsmål, da de få minutter før tid fik tilkendt et straffespark.
Nederlaget til Flamengo betyder, at de rød-sorte starter sæsonen ud med en kedelig 15. plads, mens São Paulo kan bryste sig af at ligge nummer 3.
Næste ligakamp er på søndag d. 17/5, men ingen af holdene har tid til at hvile, da Flamengo skal spille pokalturnering, og São Paulo skal forsøge at komme videre i Copa Libertadores. Læs mere