Marts - Flamengo

Go to content

Main menu:

Marts

Arkiv > 2014

30/03 2014

Luksustræning sender Flamengo i finalen
Campeonato Carioca 2 semifinale

9.237 tilskuere var på plads i aftes, da Flamengo spillede den anden semifinale i Campeonato Carioca. Den første kamp, der blev spillet i onsdags, endte med en 3-0 sejr til de rød-sorte, hvilket gav klubben et godt udgangspunkt til aftenens kamp. På to mål af Lucas Mugni, et af João Paulo og et enkelt af Éberson endte kampen 3-1, og Cabofriense nåede aldrig at blive rigtig farlige, hvilket fik Flamengos spil til at virke som en gang luksustræning inden den skæbnesvangre kamp mod Emelec i Copa Libertadores kommende onsdag.
Til aftenens kamp var flere spillere blevet sparet, og selv tilbagevendte Luiz Antonio var ikke på banen, da han er spærret til internationale turneringer. Jayme de Almeida benyttede kampen til at teste spillere i forsvar og på midtbane, da både anfører Léo Mora, Léo og André Santos alle døjer med smerter i låret. Holdets nye stjerne Elano var heller ikke med, da han døjer med smerter i højre baglår. Selv med pause i aftenens kamp er der stadig tvivl om de fire spillere bliver klar til onsdagens opgør i Equador. Læs mere

24/03 2013

Målbonanza på Maracanã
Coampeonato Carioca 15 runde

Flamengos reserver viste deres styrke og besejrede i aftes Cabofriense med 5-3 foran sølle 9.546 tilskuere på Maracanã. Resultatet er kulminationen på et gruppespil, hvor Flamengo har vist stort spil og kun lidt et enkelt nederlag. Som vinder af gruppespillet er Flamengo klar til de kommende semifinaler, hvor modstanderen endnu engang er de grønklædte spillere fra Cabofriense, som efter gårsdagens nederlag endte på fjerdepladsen. Efter kampen lod Flamengo sig hylde som vindere af gruppespillet og kunne hæve sæsonens første pokal ’Taça Guanabara’.
Flamengo lagde ud i et hårdt tempo og kunne gå til pause med en komfortabel 3-0 føring på mål af Alecsandro, Paulinho og Lucas Mugni. I kampens sidste halvdel udbyggede de rød-sorte føringen og kunne derefter slappe af, hvilket fik gang i Cabofriense, der fik nettet to gange. Til sidst scorede begge hold yderligere et mål, før dommeren efter fire minutters overtid fløjtede kampen af. Læs mere

18/03 2013

Flamengo uden højdeskræk
Optakt til Copa Libertadores


Velankommet til Bolivia er Flamengo i fuld gang med at forberede sig til den vigtige kamp mod Bolívar i gruppe 7 i Copa Libertadores. De rød-sorte Rio-spillere befinder sig for øjeblikket i Santa Cruz de la Sierra, som i modsætning til La Paz ikke befinder sig 3.637 meter over havets overflade. Udover skader hos Flamengo har det store spørgsmål været, hvordan spillerne tackler at spille i den tynde luft. Om spillerne kan klare opgaven, siger træner Jayme de Almeida: ”Konsekvenserne af den tynde luft er forskelligt spillere i mellem. Nogle vil blive meget påvirkede, mens andre ikke bliver det, og det må vi acceptere. Den tynde luft er ikke vores største bekymring. Vi skal gå på banen og spille engageret og målrettet. Kun på den måde kan vi forhåbentligt vende hjem til Rio med et godt resultat.”

Op til kampen er der stadig spørgsmål om holdopstillingen. Indtil videre ser det ud som, at Carlos Eduardo får lov at afløse Elano, der blev skadet i første opgør hjemme på Maracanã. På Cáceres’ plads i forsvaret ser det ud til, at Amaral bliver den endelige afløser, indtil Cáceres bliver sin skade kvit. Til gengæld ser det lyst ud for anfører Léo Moura og André Santos, som begge måtte sidde over i opgøret sidste onsdag, men begge burde blive klar til kampen i morgen.

Da Flamengo kun fik uafgjort i sidste kamp, har klubben hårdt brug for et godt resultat, såfremt de skal holde trit med de andre hold i gruppen.  Før 4. runde af turneringen ser stillingen ud som følger: Emelec fører gruppe 7 med seks point. Flamengo og Leon har begge 4 point og Bolivar befinder sig i bunden med sølle 2 point. For at gå videre i turneringen kræver det en 2. plads, hvilket bestemt er muligt for Flamengo, omend der ikke er plads til de store svipsere, hverken på hjemmebane eller udebane.

17/03 2014

Flamengos 3.hold vendte 0-2 til 2-2
Campeonato Carioca runde 14


Da Flamengo på onsdag spiller mod Bolivar i Copa Libertadores, var det klubbens 3.hold, der i aftes stillede op mod Bangu i Campeonato Carioca. At klubben spiller med reserverne skyldtes, at førsteholdet i går eftermiddags tog til La Paz i Bolivia for at forberede sig på den kommende Copa Libertadores kamp og den tynde bjergluft. Hermed fik klubbens kommende stjerner Douglas Baggio, Nixon og Mattheus chancen for at bevise deres værd. Samtidig var der gensyn til Luiz Antonio, som er tilbage i bruttotruppen efter at have kørt retssag mod klubben. Vigtigheden af aftenens kamp var ikke den største, da klubben allerede i sidste runde sikrede sig førstepladsen i gruppespillet, og dagens resultat derfor kun var af kosmetisk betydning. Selvom de unge spillere bed godt fra sig i kampens begyndelse, endte det alligevel værst tænkeligt, da de efter en relativ god første halvleg måtte indkassere to mål - efter henholdsvis 43 og 47 minutters spil. Bangus føring og flotte mål rystede dog ikke Flamengo, og de rød-sorte kom hurtigt tilbage og fik overtaget. Efter 59 minutter kunne Nixon gøre det til 2-1, og blot seks minutter senere kunne han bringe lighed i regnskabet foran de blot 997 tilskuere. Den sidste halve time af kampen svingede frem og tilbage, dog med Flamengo som det bedste hold med gode aktioner fra Luiz Antonio, Douglas Baggio og i særdeleshed Matheus, der med sin præstation kunne gøre sin far Bebeto stolt.
Kampen endte uden yderligere scoringer, hvilket bestemt var et retfærdigt resultat, da begge hold havde gode perioder. Efter kampen udtalte Flamengos midlertidige træner Marcelo Buarque sig positivt om de unge drenge og fandt resultatet passende. Flamengos normale træner Jayme de Almeida var ligesom resten af holdet på vej til La Paz og havde overladt chefstolen til Buarque. Kampdata og billeder.

13/03 2014

Middelmådigt spil gav uafgjort på hjemmebane
Copa Libertadores 3 runde.

Flamengos gode stime med sejre blev i nat brudt, da holdet hjemme spillede 2-2 mod Bolivar i det sydamerikanske svar på Champions League, Copa libertadores. Med det uafgjorte resultat glippede Flamengo at komme på førstepladsen i gruppe 7 men er på 2. pladsen lige efter førerholdet ecuadorianske Emelec, der har seks point. Flamengo har nu fire point, mens Bolivar i bunden kun har to point.
Selve kampen blev afviklet i to afdelinger, hvor den første viste et Flamengo, der langt fra spillede op til vanlig standard og lavede mange fejl, hvilket gik ud over effektiviteten og angrebsspillet. Selvom bolivianerne var tilbageholdende, fik de alligevel mange chancer for at teste Felipe med farlige langskud. Anden afdeling var langt mere intens, og da Capdevilla åbnede ballet, kom der mere gang i sagerne. Flamengo og Everton fik vendt kampen, men måtte til sidst se sig overrumplede af Bolivar, som fik udlignet til slutresultatet 2-2.
I næste runde, som afvikles den 19/3, spiller holdene returkamp i La Paz. Det bliver en stor udfordring for Flamengo, da kampen afvikles i 3.600 meters højde på et af de højest beliggende stadions i verden. Læs mere.

10/03 2014

Flamengo hentede årets første pokal i en udramatisk kamp
Campeonato Carioca 12 runde.

Flamengo vandt i aftes 2-0 over rivalerne fra Botafogo og vandt hermed Taça Guanabara foran sølle 9.348 betalende tilskuere. Det er 20. gang, at Flamengo vinder Taça Guanabara, og klubben kan som vinder af grundspillet se frem til en semifinale mod tabellens fjerdeplads i kampen om Rios statsmesterskab. Hvem der tager fjerdepladsen er endnu ikke afgjort, da der endnu mangler to runder af grundspillet. Nattens sejr var ganske fortjent, selvom der ikke blev spillet prangende fodbold. Og med sejren og pokalen kan Flamengo nu koncentrere sig 100 % om de kommende kampe i Copa Libertadores. Læs mere.

07/03 2014

Har Flamengo mesterpotentiale?


Efter sidste års succes og fiasko i henholdsvis pokalturnering og ligaen er spørgsmålet, om klubben har det, der skal til for at klare sig i sæsonen 2014. Som året har formet sig indtil videre, er der så småt begyndt at tegne sig et mønster. Med de resultater klubben har leveret på banen såvel som udenfor, er stemningen hos de mange torcedores positiv, og pilen peger foreløbig opad. Da det brasilianske transfervindue åbnede, var Flamengo hurtigt ude og afsøge markedet for kompetente og kvalificerede spillere, der kunne forstærke holdet. Læs mere.

02-03 2014

Flamengo klar til semifinalerne i statsmesterskabet
Campeonato Carioca 11 runde


På et selvmål af Jorge Felipe samt scoringer af ”Boret” Hernane og Erick Foca fik1 3.845 tilskuere serveret en gang blandede bolsjer da Flamengo i aftes vandt 2-1 over Nova Icuaçu i 11 runde af Campeonato Carioca. Med sejren er Flamengo har Flamengo 28 point, og kunne derved distancere sig fra sin nærmeste konkurrent Fluminense, der kun fik uafgjort mod klubben fra strandbyen Cabo Frio, som befinder sig på tredjepladsen. På fjerdepladsen med 21 point ligger Vasco, der som situationen ser ud nu, snupper den sidste semifinaleplads.

I næste (og fjerdesidste) runde tage både Flamengo og Bonsucesso ud af Rio, da de onsdag aften mødes på Raulino de Oliveira, i Volta Redonda ca. 200 km. væk fra Rio. Grunden til ingen af klubberne spiller på hjemme, er at Bonsucsessos hjemmebane, Estádio Leônidas da Silva for tiden er under en større ombygning.
Før kampen var stemningen god, og det igangværende brasilianske karneval smittede delvist af på tilskuerne. Som en fødselsdagshyldest til tidligere store spillere hos Flamengo blev der inden kampen afholdt en lille men bevægende ceremoni, hvor fødselarerne Esquerdinha (90), Indio (85), Zico (61), Fernandinho (101), Uri Gueler (57), Gaúcho (49) og nuværende træner Jayme de Almeida (60) blev hædret. Læs mere


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu