November - Flamengo

Go to content

Main menu:

November

Arkiv > 2017
06-11-2017

Everton, Everton, Everton – og lidt Luan
- Har Brasilen fået engelske tendenser?


 
Selvom Grêmio havde Copa Libretadores semifinalen i benene, viste holdet sig at være bedst på banen da Flamengo søndag aften blev besejret 3-1 i den 32 runde af den brasilianske liga.
 
Resultatet manifesterer Gremio som tophold men de må stadig se sig som 3. violin da både Palmeiras og mesterskabsaspiranterne fra Corinthians også fik fuld pointhøst i weekenden. Flamengo måtte endnu engang forlade banen uden sejr men holder sig med nød og næppe i top syv der giver plads i Copa Libertadores .
 Kampen som helhed var delt i to, hvor 1.halævleg var præget af meget kontant og til tider uskønt spil der ikke bød på mange chancer til nogen af holdene. Anden halvleg var derimod en underholdende affære hvor Éverton Ribeiro hurtigt bragte Flamengo i front. For hjemmeholdet var det også Éverton dog med efternavnet Soares som slog til sammen med Luan, der med sit kæmpetalent næppe er at finde i Grêmio  når  transfervinduet lukker til januar. Læs mere
05-11-2017Den brasilianske sæson synger på sidste vers, men hos Flamengo er kampen om de gode placerinegr langt fra forbi. Selvom de rød-sorte tabte de to pokalfinaler mod Cruzeiro og samtidig har manglet momentum i turneringen, er der stadig vigtige point at spille for. I ligaen er Flamengo pt. på 7. pladsen med 47 point. På nuværende tidspunkt er det nok til at komme med i det fine selskab i Copa Libertadores, dog uden direkte kvalifikation. Hvad mesterskabet angår er det efterhånden blevet en utopisk drøm, da der er 12 point op til 1. pladsen.
 
Efter Ze Ricardos afsked og Ruedas ankomst har den colombianske træner haft sit at se til. Presset udefra og lunkne resultater har resulteret i, at mange stiller spørgsmålstegn ved Ruedas kvaliteter. Det skal dog her nævnes, at de tvivlende røster IKKE anerkender ordet proces og kun accepterer succes uden forarbejde. Men selvom resultaterne i ligaen ikke har stået mål med talentet i truppen, lever optimismen i Flamengo, og da holdet i sidste uge, efter en brandkamp, kvalificerede sig til semifinalerne i Copa Sulamericana, var humøret i højsædet, og Rueda meldte ud, at klubben nu satser alt på at vinde den prestigefyldte turnering. Læs mere

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu