Optakt Campeonat Carioca - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt Campeonat Carioca

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Januar2014

”Jeg har set mange spillere udfører flotte præstationer. Set fra et generelt synspunkt havde jeg ikke et storhold, men Wellinton skilte sig ud på grund af sine mål. Det var et godt hold, og jeg er godt tilfreds med de to kampe.”

I aften er der endnu en spillerunde i Campeonato Carioca, og denne gang har Jayme valgt at satse på de spillere, der om tre uger skal forsvare klubben i Copa Libertadores.  Når Flamengo i aften møder Duque de Caxias fra det nordlige Rio, er det ikke modstanderen, der har trukket overskrifter i millionbyen men derimod Flamengos nyerhvervelse Elano Blumer, der kom til klubben for to uger siden.
Selvom Elano efterhånden er 32 år og på papiret har sine bedste år bag sig, forventer både klub og torceadores sig meget af den tidligere brasilianske landsholdsspiller. For Jayme de Almeida er aftenens kamp samtidig en pejling om, hvordan holdet er sammenspillet før de vigtige kampe i Copa Libertadores.
Holdopstillingen til aftenens kamp tager udgangspunkt i holdet, der vandt den brasilianske pokalturnering tilbage i december.  Dog er Elias og Luiz Antônio gledet ud til fordel for veteranen Elano og Muralha, der er tilbage efter endt udlån til Portuguesa.
Selvom kampene i Campeonato Carioca primært bruges som forberedelse til sæsonen, er en sejr dog påkrævet. Duque de Caixias sluttede sidste år med en 15. plads i landets tredje bedste række og har i modsætning til Flamengo ikke fået point i sine to første kampe. Derved giver det Flamengo et godt udgangspunkt for en underholdende og seværdig kamp med flot spil og masser af mål.

Kampdata og forventede holdopstillinger.

FLAMENGO X DUQUE DE CAXIAS

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Lørdag den 25. januar 2014
Tid: 19.30 (brasiliansk tid) og 22.30 (dansk tid)
Dommer: Carlos Eduardo Nunes Braga
Linjevogtere: Rodrigo Henrique Corrêa og Romário do Carmo Júnior

FLAMENGO: Felipe, Léo Moura, Wallace, Samir og André Santos; Amaral, Muralha, Elano og Carlos Eduardo; Paulinho og Hernane
Træner: Jayme de Almeida

DUQUE DE CAXIAS: Andrade; Alan Henrique, Emerson og Luiz Felipe; Lucas, Guaraci, Leandro Teixeira, Juninho og Rodrigues; Dudu og Daniel Amorim
Træner: Cesar Diniz

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu