optakt FLAxFLU - Flamengo

Go to content

Main menu:

optakt FLAxFLU

Arkiv > 2016 > Marts
Flamengo sad på spillet og manglede ikke chancer for at lukke og slukke kampen. Ydermere fik Flamengo alle chancer for at gøre det godt for sig selv, da Eleiton fra Confianca så rødt, da han sparkede Ederson i hovedet. Men selvom Confianca kun var ti mand på banen, lykkedes det dem at holde nullet. Det var især Confiancas målmand, som holdt liv i drømmen, og da Everton med ti minutter tilbage bragte hjemmeholdet på 1-0, kunne de næsten gå på vandet. Da kampen endelig blev fløjtet af, havde de blåklædte spillere svært ved at skjule deres glæde. Hos Flamengo var skuffelsen stor, og tanken om en ekstra kamp bekom ikke træner Muricy vel. Sejren betyder nemlig, at der skal spilles returkamp den 20. april. 
Da der er 80 hold med i første runde af pokalturneringen, er reglerne indrettet således, at hvis et hold vinder med to mål eller mere, er runden afgjort, og man undgår returkampe. Vinder et hold med kun ét mål, skal der spilles returkamp.
Efter nederlaget i pokalen er det tid til at vende blikket mod statsmesterskaberne, som er gået ind i den afgørende fase.  Andet gruppespil er gået i gang, og Flamengo sejrede i sidste uge over Madureira, hvilket gav dem en god start i gruppespillet. Denne weekends store opgave er ikke mindre end det klassiske opgør Flamengo x Fluminense. Ud over de to holds historie er det første gang de to hold mødes efter balladen med FERJ. De to hold mødtes sidst den 21/2, hvor Flamengo vandt 2-1 hjemme på Maracanã. Siden har de to klubber lagt rivaliseringen på hylden og har stået sammen om at få ordentlige hjemmebaneforhold. Mange var skeptiske, da valget faldt på et stadion i São Paulo, men indtil videre tyder det på at blive en succes. Da billetlugerne lukkede lørdag aften var der solgt over 30.000 billetter, og folk stod i lange køer for at få adgang til aftenens kamp. Men hvad kan vi så forvente, når det hele løber af stablen i aften?
For Fluminense drejer det sig om revanche for nederlaget i februar og håbet om at vinde mesterskabet, hvilket de ikke har gjort siden 2012. Holdets træningspas har indtil videre ikke sagt noget om, hvem der starter på banen her søndag aften. Klubbens nye træner startede fredagen ud med Jonathan, Gum, Gerson og Fred, hvilket tyder på, at han stiller op med alle sine esser. Der er dog stadig lidt tvivl om Fred, som har døjet med en væskeansamling i venstre knæ.
Hos Flamengo forventes det, at Muricy stiller op i stærkeste opstilling, da alle på holdet meldes klar. Det tyder dog ogs på, at der bliver spilletid til hhv. Felipe Vizeu og Alan Patrick, der begge startede som indskiftningsspillere i onsdagens pokalopgør.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu