Optakt Rodada 38 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt Rodada 38

Arkiv > 2015 > December
Ud over de lunkne resultater har der den seneste tid været en del uro i klubben, da der i morgen mandag afholdes præsidentvalg i klubben. Uden at gå for meget i dybden står valget mellem (den nuværende præsident) Eduardo Bandeira de Mello, som repræsenterer Chapa Azul, Cacau Cotta, som repræsenterer Chapa Branca, og Wallim Vasconcelos for Chapa Verde. Valgkampen har efterhånden stået på i et par måneder, og alt tyder på et genvalg til Eduardo de Mello. Men intet er dog afgjort, og Vasconcelos vil gøre sit til at overtage posten, mens der ikke levnes mange chancer til Cacau Cotta.

Valget i klubben har også betydet, at ingen ved, hvad sæsonen 2016 vil byde på, og hvilken vej klubben vil gå. Mange håber på, at der vil blæse nye vinde over Gávea, og at klubben vil kigge mod São Paulo, hvor Corinthians fejrer store triumfer med den yderst populære Adenor Bachi (Tite) ved roret samt tidligere Flamengo-profiler Elias og Vagner Love.
Aftenens kamp er også mod et hold fra São Paulo, nemlig Palmeiras. Palmeiras har som Flamengo ikke haft den bedste sæson og er p.t. på 11. pladsen - kun et enkelt point foran de rød-sorte. Selvom Flamengo er favoritter til aftenens kamp, vil vi ikke se dem i stærkeste opstilling. Op til kampen har Jayme måttet se bort fra Målmand Paulo Victor, som er ude med en muskelskade og bliver afløst af César. Da Guerrero heller ikke er klar, står valget mellem Kayke og Everton. Hvem det bliver, får vi nok først at vide, når den endelige holdopstilling bliver frigivet. Et godt bud er dog følgende:

Flamengo: Mål: César. Forsvar: Pará, Marcelo, Wallace og Jorge. Midtbane: Márcio Araújo, Jajá og Alan Patrick. Angreb: Everton (Kayke), Gabriel og Emerson Sheik.

Kampen spilles på Maracanã og fløjtes i gang klokken 17.00 (20.00 dansk tid) af dommer Wagner Reway.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu