Optakt runde 12 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt runde 12

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Juli

Efter Luxemburgos ankomst er optimismen vendt tilbage hos fansene – i hvert fald for et stykke tid. Fredag var holdet tilbage på træningsbanerne ’Ninho do Urubu’, gribbereden, hvor journalister og nysgerrige var forment adgang. Selvom Luxemburgo ikke har lukket pressen ude, har han dog holdt kortene ind til kroppen, hvad holdopstillingen angår. Men det lyder til, at der bliver plads til holdets nyindkøb: midtbanespilleren Canteros og angriberen Eduardo da Silva, som var med for Kroatien ved VM.
Luxemburgo har dog en stor opgave med forsvaret, da han må undvære Chicão, som så rødt i 4-0 nederlaget mod Internacional. Samir har muskelproblemer, og Erazo er efter sigende på vej til spansk fodbold og har bedt sig fri for at spille. Eneste faste mand er Wallace, som efter al sandsynlighed får selskab af enten Fernando eller Frauches. André Santos blev tidligere på ugen fritstillet og ser ud til at give plads til João Paulo. Hvis problemerne i forsvarskæden ikke var nok, må Luxemburgo også undvære Amaral, der i kampen mod Internacional fik sit tredje gule kort og sidder ude med karantæne.
Modstanderen i 12. runde er lokalrivalerne fra Botafogo, og kampen fløjtes i gang søndag klokken 18.30 lokal tid, 23.30 dansk tid.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu