Optakt runde 13 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt runde 13

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Juli

Luxa, som Luxemburgo kaldes til dagligt, har måttet ryste posen, da Flamengo er ramt af både skader og karantæner. Holdets normale anfører højrefløjen Léo Moura er efter tre gule kort ude med karantæne og giver dermed plads til Luiz Antônio, som tidligere har været ude i kulden grundet et juridisk slagsmål med klubben. Paulinho i angrebet er heller ikke fit for fight. Som substitut for Paulinho har Luxa valgt at satse på den unge angriber Gabriel, som endnu ikke har fået sit gennembrud hos Flamengo. Victor Cáceres som til dagligt huserer på den defensive midtbane er også ude med karantæne og må overlade pladsen til den nyindkøbte argentiner Hector Canteros.
”Hvis ikke der opstår flere problemer, stiller vi op med de elleve, vi har trænet med de sidste par dage. Vi har ikke haft meget tid til at træne op til kampen og da vi rejser fredag, er det hele et spørgsmål om logistik. Det er ikke nemt at komme til Chapecó, og vi vil ikke løbe den risiko, at lufthavnen er lukket (p.g.a. dårligt vejr).” kommenterede Luxa.
De udvalgte elleve er lidt af en broget skare, da mange ikke er stamspillere på holdet. Chicão er fortsat ude med den karantæne, han ragede til sig for to runder siden, og har afgivet sin plads i forsvaret til Marcelo, som har fået Wallace som makker. Målmandsposten på holdet er også rokeret rundt. Holdets vanlige 1’er målmanden Felipe er efterhånden godt ude i kulden, og ny førstemand i buret er Paulo Victor, som er ved at spille sig varm på målmandspladsen. Felipe er dog med men er rykket ned som tredjeviolin efter Paulo Victor og Cássio.
”Felipes degradering er en taktisk beslutning, hvilket han ikke ser som et problem, og han er klar på at tage med, hvis der skal blive brug for ham. Rejsen til Chapecó er ikke nem, og derfor tager vi af sted med tre målmænd, så vi dermed er helgarderet, hvis noget skulle ske”, svarede Luxa, da han blev spurgt til målmandsproblematikken.
Derved er de elleve udvalgte til kampen mod Chapecoense:
Mål: Paulo Victor. Forsvar: Luiz Antônio, Wallace, Marcelo og João Paulo. Midtbane: Muralha, Hector Canteros, Lucas Mugni og Everton. Angreb: Gabriel og Alecsandro.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu