Optakt32 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt32

Arkiv > 2013 > arkiv2013 > November2013


Flamengos indgangsvinkel til kampen er også påvirket af den brasilianske pokalturnering, hvor de på onsdag spiller returkamp mod Goiás hjemme på Maracanã. Derfor er Flamengos træner Jayme de Almeida i aften tvunget til at spare spillere, da mange af profilerne er trætte efter en hård sæson, hvor de brasilianske klubber spiller to gange ugentligt. Stamspillere som Léo Moura, André Santos, Chicão, Carlos Eduardo og Paulinho vil efter al sandsynlighed ikke være med fra start, når dommer Leandro Pedro Vuaden fløjter aftenens kamp i gang.Vil aftenens kamp så vise glimt af fordums storhed, eller vil det være som at tage bad i lunkent vand – nødvendigt men ikke videre fornøjeligt?
Sidst de to hold mødtes var tilbage i august, hvor Flamengo vandt med 3-2, og hvor kampen til tider viste glimt af de fodboldkampe, man husker fra halvfjerdserne, firserne og starten af halvfemserne.  
Selvom sandsynligheden ikke taler for en flot og velspillet kamp på et udsolgt Marcanã, skal man alligevel forvente to hold, der hungrer efter at få fuldt udbytte af kampen, og den gamle rivalisering mellem de to klubber kan være det element, der kan få de to hold til at finde det ekstra gear, der gør det til en underholdende og seværdig forestilling.
Indtil videre må vi vente til i aften og håbe på, at de to falmede giganter giver prøve på det smukke fodbold, vi alle elsker.
At udpege en vinder er ikke lige til, men selvom Flamengo er svækket, og Fluminese spiller uden Fred, må Flamengo regnes som en svag favorit, og man må forvente en smal sejr og tre point til ’O Rubro Negro’.

FLAMENGO X FLUMINENSE

Sted: Maracanã, i Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Søndag d. 3. november 2013
Tid: 22.30 (dansk tid)
Dommer: Leandro Pedro Vuaden (RS)
Linjevogtere: Altemir Hausmann (RS) og Rafael da Silva Alves (RS)

Forventede opstillinger:
FLAMENGO: Paulo Victor, Digão, Marcos González, Wallace, João Paulo; Amaral, Val, Luiz Antônio, Gabriel, Rafinha og Hernane
Træner: Jayme de Almeida

FLUMINENSE: Diego Cavalieri, Bruno, Gum, Leandro Euzébio, Ronan, Edinho, Diguinho, Jean, Rafinha, Biro Biro og Rafael Sóbis
Træner: Vanderlei Luxemburgo


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu