Main menu:

Pre Temporada

Arkiv > 2017 > Januar
Men hvordan gik det så Flamengo, da de sent i aftes mødte Vila Nova fra den 3.bedste række?
Selvom Flamengo var favoritter, blev det mildt sagt en lunken omgang mellem de to hold, og det var Vila Nova, der trak det længste strå, da holdets nyanskaffelse Wallyson sørgede for begge scoringer i Vilas 2-1 sejr. Selvom resultatet ikke betyder det store, var det alligevel en vigtig sejr for Vila, da de aldrig før har vundet over Flamengo. Selve kampen bar også præg af, at der ikke var det store på spil, da Flamengos træner Ze Ricardo valgte at skifte sit hold ud i pausen og stille med 11 nye spillere til 2. halvleg.

I første halvleg var grundstammen af spillere de samme, som spillede den 38. og sidste runde af det brasilianske mesterskab i 2016, hvilket så ud til at fungere men haltede en del i det offensive spil.

Men som kampen skred frem, kunne træner Ze Ricardo se sine tropper minde om et trofast fragtskib, der manglede at få banket det sidste lag rust af før sin næste store afgang. Defensiven hos Flamengo fungerede fint men var dog ikke forberedt på Vila Novas angribere, der spillede over evne og var meget fremme i skoene. Det betød også, at det overraskende nok var hjemmeholdet, der kom foran, da Wallyson bragte Vila Nova front med 1-0. Målet fik ikke Flamengo længere frem i bussen, og to minutter senere var Wallyson igen var på færde. Men til Flamengos held var stolpen i vejen, og dermed endte halvlegen med et enkelt mål i hjemmeholdets favør.
De sidste 45 minutter bød velkommen til 11 nye Flamengo-spillere, hvor der bl.a. blev debut til den 24-årige peruvianske landsholdsspiller Miguel Trauco, der gjorde en fin entre bl.a. ved dødbolde og indlæg.
Der skulle dog gå hele 21 minutter af 2. halvleg, før Trauco for alvor fik vist sit værd og lagde op til Flamengos udlignende mål, da Leandro Damião fik bragt lighed i regnskabet. Glæden varede dog ikke længe, da Flamengo lullede sig selv i søvn og lod Vila Nova overtage spillet. Det betød nemlig, at en godt spillende Wallyson velfortjent bragte Vila Nova på 2-1, hvilket endte med at blive kampens resultat.
Set ovenfra burde Flamengo have spillet en bedre kamp, men da statsturneringen ligger lige om hjørnet, er der rigeligt med tid til at justere holdet, så Flamengo kan fortsætte, hvad de præsterede i 2016.
VILA NOVA 2 X 1 FLAMENGO

Sted: Estádio Serra Dourada, Goiânia
Dato: Lørdag 21/01/2017
Tidspunkt: 18.45 lokal tid - 21.45 dansk tid
Dommer: Bruno Rezende
Linjevogtere: Cristian Passos og Adaílton Fernando
Gule kort: Juan (Fla)