Primeira Liga 17-02 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Primeira Liga 17-02

Arkiv > 2017 > Februar
 
Første kamp for Flamengo var mod pokalvinderne fra Grêmio og var samtidig de rød-sortes første styrkeprøve med en klub fra den bedste række, da kampene i statsturneringen kun havde budt på modstandere fra nederste hylde. At Grêmio havde vundet pokalturneringen duperede ikke Flamengo, og med en stor holdindsats og mål af Everton og Mancuello sikrede de rød-sorte sig en sikker 2-0 sejr over mesterholdet fra Porto Alegre.
Flamengo havde til gårsdagens opgør valgt at stille op med en masse reserver, som uden problemer vandt over America. Det betyder nu, at Flamengo er ubesejrede med 6 point, mens aftenens modstander America MG er på 3. pladsen i gruppen med et enkelt point efter to kampe. Gennem de 90 minutter var det også tydeligt Flamengo, der var de bedste, og trods ihærdig fight var America teknisk underlegne. Endnu værre blev det, da Gerson Magrão blev vist ud, hvilket betød, at America kæmpede med ryggen mod muren de sidste 45 minutter.
Sejren til Flamengo var fuldt fortjent, og de kan nu se frem til 3. runde, hvor Ceará fra Nordøstbrasilien venter.
I statsmesterskabet er Flamengo ligeledes overbevisende, og efter tre kampe var søndagens opgør mod Botafogo den første store styrkeprøve i Rio-mesterskaberne. Til dagligt kaldes derbyet mellem de to klubber for ”rivaliseringens derby”, og denne gang var kampen da også tæt på at blive aflyst, da der dagen igennem havde været optøjer mellem fans fra begge hold. Fra officiel side lød det, at Botafogo ville aflyse kampen, men en forøget indsats fra politiet i Rio fik det lokale fodboldforbund (FERJ) til at fastholde afviklingen af kampen.
Selvom der til tider var spænding om resultatet, var det Flamengo, der trak det længste strå, og med en 1-2 sejr og 12 point efter 4 kampe er de rød-sorte nu klar til semifinalerne i statsmesterskaberne. Botafogo er med nederlaget uden chance for at nå slutspillet. Men selvom Botafogo nu er ude af statsturneringen, er de næppe kede af det i Rio-klubben, da de tidligere på ugen satsede alt for at komme videre i kvalifikationen til Copa Libertadores. Missionen lykkedes, og måske derfor har Botafogo ladet de lokale mesterskaber komme i 2. række.
Flamengos sejr betyder, at klubben nu har sikret sig en plads i semifinalerne, uanset resultatet i sidste kamp mod Madureira, der spilles søndag den 19/2.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu