Rodada 34 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Rodada 34

Arkiv > 2015 > November
Selvom Goías ligger under stregen, burde niveauforskellen ikke have været så synlig, da Flamengo flere gange i år har haft problemer med de lavere rangerende hold. I første halvleg lykkedes det da også kun Flamengo at få bolden i kassen en enkelt gang, og da Goías udlignede i halvlegens overtid, tog det pusten fra hjemmeholdet. Det varede dog ikke længe, før de rød-sorte genfandt rytmen, og da Alan Patrick sendte Flamengo i front 2-1, kom der ro på banen, og festen brød ud på lægterne. Da Kayke herefter sørgede for de næste to mål, virkede det som om, at klubbens krise var glemt.
Sejren har indtil videre ikke den store betydning for Flamengo, der nu har 47 point efter 34 kampe. De 47 point betyder, at de rød-sorte nu er på 11. pladsen, som giver adgang til Copa Sulamericana, Sydamerikas svar på Europa League. Selvom der kun er 6 point op til 4. pladsen, er der syv hold, som kæmper om at nå Santos, som er det sidste hold med foden inde i Copa Libertadoires. I bunden blev Goías’ situation ikke bedre, og de er nu på nedrykningskurs med 34 point efter samme antal kampe.
Bundkampen i ligaen er yderst interessant, da der kun er tre point mellem de fire bundhold. I toppen er tingene næsten afgjort. Corinthians kunne i går blive mestre, såfremt Atlético-MG satte point til. Dette var lige ved at ske, men Atletico holder fast i deres spinkle chance, da de i aftes vandt 1-0 over Figueirense. Det skal dog siges, at Corinthians godt kan finde champagnen frem, da de med fire runder tilbage er hele 11 point foran forfølgerne fra Atlético, og de i næste runde skal møde sæsonens skuffelse Vasco, som er næstsidst med 33 point. Flamengos næste kamp er først på næste torsdag. Her er modstanderen Santos, som yderst overraskende kun fik 0-0 mod bundproppen fra Joinville.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu