Main menu:

Rodada37

Arkiv > 2013 > arkiv2013 > December2013

Kampen:
Selvom Flamengo tog til Salvador som nykårede pokalmestre, holdt Rio-holdet sig ikke tilbage og var fra kampstart oppe på mærkerne mod et aggressivt Vitória-hold. Allerede i det første minut fik hjemmeholdet en slem forskrækkelse, da Adryan fik afsluttet og Wilson i Vitórias mål måtte udfolde sit talent på bedste vis. Men selvom Flamengo prøvede at sætte sig i respekt, bed hjemmeholdet også fra sig, og Paulo Victor i Flamengos mål præsterede en klasseredning, da Dinei fik afsluttet.

Spillet på banen var underholdende og mindede mest om en gang sørøverleg i en dansk folkeskole. Konstante chancer i begge ender og et leben over hele banen. Efter ni minutters spil var der endnu engang fuld valuta for pengene, da Dinei blev fældet af Paulo Victor, hvilket gav straffespark til hjemmeholdet. Paulo Victor fik dog hurtigt gjort sin fejl god, da han på fornemmeste vis reddede og derved forhindrede en tidlig føring til hjemmeholdet. Spillet fortsatte med masser af tempo, og underholdningen varede ved. Efter 26 minutter kom hjemmeholdets tilskuere endda op ad sæderne, da Marquinhos bombede udefra og derefter kunne se bolden ramme en forsvarer og prelle af på træværket. Tre minutter senere var det Flamengos tur: Luiz Antônio lynede, men desværre gik skuddet forbi mål. Med de mange chancer var det kun et spørgsmål om tid, før netmaskerne ville blafre – og til tilskuernes begejstring var det hjemmeholdet, der åbnede ballet. Efter 43 minutter resulterede et flot opspil af Renato Cajá og Marquinhos i et mål af Dinei, som efter sine misbrugte chancer endeligt kunne glæde sig over en scoring – 1-0 til Vitôria. Glæden var dog kortvarig, da Wallace efter et hjørnespark kom højest og bragte Flamengo tilbage i kampen til resultatet 1-1, hvilket også var resultatet, da dommeren fløjtede halvlegen af.

Efter pausen varede glæden desværre også kort hos Flamengo, der til stor ærgrelse kunne se Leonel Messis fætter Max Biancucchi banke bolden i mål bag Paulo Victor til en 2-1 føring.  På trods af Vitórias føring fik Flamengo svaret igen, og Hernane fik efter 59 minutter vist sit værd som ligatopscorer. Nixon, der var kommet på banen i stedet for Gabriel, fik lagt bolden smukt indover til Hernane, der uden problemer kunne afslutte og bringe lighed i regnskabet til 2-2.
Flamengo havde knapt fået armene ned, da Vitória var på pletten igen. Blot to minutter senere kunne den tidlige Flamengospiller Juan spille bolden fri til Dinei, som med sit andet mål bragte hjemmeholdet foran 3-2. Selvom Flamengo nu endnu engang var bagud, lod det ikke til at berøre dem. Efter 67 minutter var Hernane endnu engang afslutter, men Wilson fik klaret ærterne med en fornem fodparade. To minutter senere var det Nixons tur til at trykke af, men Kadu ofrede sig og forhindrede en udligning.  Flamengo fortsatte deres offensive spil, og Nixon var efter 77 minutter endnu engang den uheldige afslutter, da et hovedstød gik tæt forbi mål.

Flamengos jagt på en udligning gav store åbninger bagtil, hvilket gav chancer til hjemmeholdet. Efter 79 minutter fik Vitória udnyttet en blottelse i Flamengos forsvar, hvor Marquinhos udplacerede Paulo Victor og sørgede for resultatet 4-2.  Herefter var kampen lukket, og Flamengo gik en kende ned i tempo. De sidste minutter bød ikke på de store chancer men på et rødt kort. Efter 88 minutter modtog ”jærven” Wallace sit andet gule kort og blev derved vist bort fra grønsværen.
Tre minutters overtid og Paulo Cesar de Oliveira fløjtede kampen af. Vitória kunne gå til omklædning med en sejr på 4-2.