September - Flamengo

Go to content

Main menu:

September

Arkiv > 2014

29-09-2014

Flamengo snydt af Messis fætter
Brasileirão 25. runde

Med en flok magre resultater i bagagen tog Flamengo til Salvador for at hente tre point og komme væk fra det nuværende dødvande. Desværre for Flamengo var hjemmeholdet også ude efter de tre point, og turen til Arena Fonte Nova blev endnu en skuffelse for de rød-sorte, som måtte tage tilbage til Rio med et 2-1 nederlag. Med nederlaget er Flamengo på 12. pladsen og skal stadig kigge nedad, da der kun er seks point til Palmeiras, som er lige under stregen.  Selvom træner Luxemburgo startede med en sejrsstime på fem kampe, er Flamengo ved at gå i tomgang. Tre uafgjorte og et enkelt nederlag er, hvad de rød-sorte har præsteret, før Santos besøger Maracanã næste lørdag. Læs mere

22/09 2014

Flamengo runder 100 kampe uden for top 4
Brasileirão 23 runde

Det var sandhedens time, da Flamengo og Fluminese i aftes tørnede sammen på Maracanã. Hvem er det bedste hold i Rio, og hvem skal bejle til de gyldne pladser i top 4, som i daglig tale kaldes G4?
Da dommeren havde fløjtet af, var der ingen vinder, og selvom begge hold fik scoret, var det ikke flot spil, der kendetegnede kampen. Resultatet 1-1 kunne ingen af holdene bruge til noget, og kampen igennem blev begge holds mangler og fejl udstillet. Trods flere indædte nærkampe, var kampen chancefattig og domineret af hårdt spil. Ydermere var kampen præget af hårde frispark, hvilket den silende regn ikke gjorde bedre.
For begge hold gjaldt det, at de ikke kunne levere varen. Flamengo mangler kvalitet på holdet og skal kæmpe meget for at holde trit med rivalerne fra nabolaget i Laranjeiras. I det hele taget skal der forstærkninger til, hvis de rød-sorte skal drømme om topplaceringer. Set fra sidelinjen mangler holdet bredde, hvis de skal komme længere frem i tabellen. Fluminense derimod mangler ikke kvalitet, og med spillere som Rafinha, Conca og Fred burde holdet være i stand til at spille bedre og derved ligge højere i tabellen. Læs mere

15-09 2014

Fortjent sejr trods offsidemål
Brasileirão 21. runde

Efter to 1-0 nederlag til henholdsvis Goiás og Grêmio rejste Flamengo sig, da de i aften vandt med samme cifre over Corinthians. Det enlige mål faldt i anden halvleg, da den tidligere Corinthians-spiller Wallace sendte Flamengo på vinderkurs. Sejren var en af de vigtigere og viste, at Flamengo godt kan spille op med de bedste i ligaen.
Dagens møde var ikke kun et opgør mellem to klubber i den brasilianske liga. Udover den evige rivalisering mellem Rio og São Paulo var det også et møde med et par gamle kendinge. Både træner Mano Menezes og Elias var tilbage på Maracanã, hvor de skulle møde deres tidligere arbejdsgiver.
Med sejren er Flamengo oppe på 28 point, hvorimod Corintians forbliver et trin højere oppe med 36 point, ti mindre end duksene fra Cruzeiro.
Næste runde byder på endnu et Rio - São Paulo-opgør. Onsdag tager Flamengo til Pacaembu, hvor oprykkerne fra Palmeiras venter. Corinthians skal i samme runde møde Chapecoense på hjemmebanen Itaquera. Læs mere

11/09 2014

Dobbelt op på 1-0 nederlag
Brasileirão 20 runde

Flamengo fik ikke oprejsning efter sidste uges nederlag til Coritiba og måtte endnu engang se sig slået 1-0, da Flamengo mødte Goiás på Arena Pantanal i det centrale Brasilien. Det er anden gang i træk, at klubben taber, siden Luxemburgo kom til klubben. Med det dårlige resultat dumper Flamengo ned på en 12. plads med 25 point, hvorimod de smaragdgrønne fra Goiás rykker op på plads nummer 9 med 27 point.
Efter en første halvleg uden de store chancer var Goiás de mest effektive i anden halvleg. Flamengos desperation for at vinde gav huller bagud, og på et hurtigt kontraangreb fik indskifteren Samuel sat tingene på plads til de smaragdgrønnes fordel.
I næste runde står Flamengo overfor en stor opgave, når Corinthians søndag besøger Maracanã. Goiás har et nemmere program, når de senere samme dag møder bundholdet Criciuma. Læs referat af kampen

07-09 2014

Grêmio snuppede sejren i overtiden
Brasileirão 19 runde

Flamengo måtte i aftes se deres sejrsstime blive brudt, da modstanderen Grêmio i overtiden scorede mål på Marcanã stadion. Rammerne var ellers optimale for Flamengo. Med 59.680 tilskuere var opbakningen til Flamengo formidabel, og stemningen gav minder om de store kampe i 80’erne. Men selv ikke en massivt syngende tilskuermur kunne hjælpe Flamengo til sejr.  Grêmio kan med de tre point se længere opad og er på femtepladsen med 31 point. Flamengo gik en plads ned og er nu på 10. pladsen med 25 point. Runden er dog ikke færdigspillet, hvilket kan give yderligere rokeringer på pladserne.
Gæsterne kom bedst fra start, var det bedste hold i de første 45 minutter og havde flere gode muligheder. I anden halvleg blev kampen mere lige, og det så længe ud til, at holdene skulle dele i porten. Luan var dog af en anden mening, og langt inde i overtiden hev han alle tre point hjem til Grêmio.
På onsdag i 20. runde skal Flamengo møde Goiás i Cuiabá på VM-stadionet Arena Pantanal. Samme aften skal Grêmio møde Atlético-PR i Porto Alegre.
Læs hele kampreferatet.

06-09 2014

Høje forventninger og et udsolgt Maracanã
Optakt Brasileiraõ 19 runde

Når Flamengo i aften/nat tager mod Grêmio, er det på et totalt udsolgt Maracanã. Med sejre i de sidste fem ligakampe og sensationen i midtugens pokalkamp mod Coritiba rider Flamengo på en sejrsrus, der har boostet selvtilliden gevaldigt hos de rød-sorte fra Gávea.  Turneringen er efterhånden nået halvvejs, og forventningerne til aftenens kamp er store hos begge hold. Med 25 point og en nuværende 9. plads skuer Flamengo fremad og kan så småt ane de gyldne pladser i top 4, der giver adgang til det forjættede land: Copa Libertadores. Det samme gør sig gældende for Grêmio, der med 28 point prøver at holde sig fast i toppen og deres nuværende sjetteplads.
Selvom Flamengo rider på en bølge, er træner Luxemburgo ikke ubetinget optimistisk op til aftenens kamp. Statistikken taler mod Flamengo, der siden 1967 kun har vundet 16 ud af de 58 spillede opgør mod Grêmio. Sidste sejr til Flamengo ligger tilbage i 2011, og med en målscore i de sidste fem kampe på 5-12 har de rød-sorte bestemt noget at revanchere. Læs hele optakten her

04-09-2014

Miraklernes tid er ikke forbi
Copa do Brasil 1/8 finale returkamp.Overraskelsen kom i hus, da Flamengo kvalificerede sig til kvartfinalerne i den brasilianske pokalturnering. Hjemme på Maracanã formåede de rød-sorte at vinde 3-0 over Coritiba. Da Flamengo for en uge siden tabte med samme cifre, skulle der straffesparkskonkurrence til for at afgøre, hvilket hold der ville gå videre i turneringen. I straffesparkskonkurrencen skulle det vise sig at være målmændene, der kom i centrum, da de snuppede hele fem straffespark.
Selvom Flamengo vandt kampen 3-0, var de dog på hælene, da Coritibas forsvar var meget aggressivt med deres markeringer. Først i halvlegens overtid kom der hul på bylden, da Alecsandro på et straffespark bragte hjemmeholdet i front. Anden halvleg bød på endnu et straffespark, som Alecsandro eksekverede og bragte Flamengo på 2-0. Herefter kunne Flamengo ane sensationen og jagtede det tredje mål, som kunne sende dem i straffesparkskonkurrencen. Dette lykkedes, da Eduardo da Silva efter 80 minutter scorede til 3-0 og bragte holdet nærmere sensationen.
I den efterfølgende straffesparkskonkurrence var Flamengo skarpest og gik på sensationel vis videre i pokalturneringen. Her er modstanderen América-RN fra den næstbedste række. Læs mere

03/09 2014

Kan Flamengo vende et 3-0 nederlag?
Copa do Brasil 1/8 finale, returkamp

Selvom Flamengo for øjeblikket rider på en bølge i ligaen, har pokalturneringen ikke budt på samme resultater. Som pokalmester trådte holdet ind turneringens afgørende fase, hvor modstanderen var bundholdet Coritiba. Trods favoritrolle gik det ikke, som præsten prædikede, og Flamengo måtte tage hjem fra det sydlige Brasilien med et pinligt 3-0 nederlag.
I aftenens returkamp skal de rød-sorte forsøge at rejse sig, når anden omgang af 1/8-finalerne afvikles.
Vanderlei Luxemburgo har som træner ikke lagt skjul på, at hans intentioner er at undgå nedrykning i ligaen, og han har derved nedprioriteret pokalturneringen. Dermed er det dog ikke givet, at Flamengo lægger sig på ryggen og lader Coritiba køre dem over, når de i aften mødes på Maracanã.Læs mere

01-09 2014

Fuldt hus med femten point i fem kampe
Brasileirão 18. runde

Med en sejr på 1-2 over Vitória har Flamengo overgået sig selv og har nu hentet femten point i de sidste fem ligakampe.  Aftenens kamp på Barradão bød på mål af Marcelo og Alecsandro, mens Caio sørgede for Votórias enlige scoring. Med sejren er Flamengo nu oppe på 25 point efter 18 kampe, mens Vitória fortsat er at finde på sidstepladsen med sølle 15 point. Mødet med Vitória var også et møde med holdets tidligere træner Ney Franco, som blev fyret tidligere på året. Selvom Flamengo ikke spillede prangende, var de klart det bedste hold på banen og kunne uden problemer have lukket kampen med et bedre resultat. Vitória havde derimod svært ved at organisere deres forsvar og fik aldrig rigtig iscenesat deres angribere. Læs mere

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu