September - Flamengo

Go to content

Main menu:

September

Arkiv > 2018 > September
09-09-2018

Forløsning i 2-0 sejr
Brasileirão 24. rundePresset på Flamengo var stort før aftenens opgør mod bundholdet Chapecoense. Sidste ligasejr ligger 4 runder tilbage, og med to nederlag i bagagen var alle rød-sorte øjne rettet mod Maracanã. Resultatet af kampen faldt heldigvis ud til Flamengos fordel, så da Leandro Bizzo fløjtede kampen af, kunne størstedelen af de 30.000 tilskuere ånde lettet op, da Renê og Diego havde sørget for en sikker 2-0 sejr. Sejren til Flamengo var et fint billede af kampen, hvor Flamengo satsede alt for at vinde, mens Chapecoense spillede en slags defensiv overfaldsfodbold, hvor de prøvede at ødelægge Flamengos offensiv, samtidig med at de periodevis havde 8 mand i deres forsvarskæde.
Med sejren og de tre point er Flamengo nu oppe på 44 point efter 24 kampe - og er på en foreløbig 3. plads, da både Grêmio og Palmeiras kan hente de rød-sorte, hvis begge hold vinder deres respektive kampe. For modstanderne fra Chapecoense er nederlaget endnu et boardingpass til den næstbedste række, da holdet ikke har vundet de sidste 5 ligakampe. Læs mere. 
Kampen:

Der herskede ingen tvivl om Flamengos dominans på Maracanã, og med en spillestil, som mindede om Dortmund under Jürgen Klopp, var der rød-sorte trøjer alle vegne, og de mange fans håbede på et hurtigt mål fra hjemmeholdet. Målet kom dog ikke, og selvom Flamengo havde bolden over 70% af tiden, havde de svært ved at komme til afslutninger. Første chance var ikke til Flamengo men til gæsterne fra Chapecoense, da Lendro Pereira sendte bolden i sidenettet. Den enkelte chance til gæsterne afskrækkede dog ikke Flamengo, som fortsatte deres offensiv til stor glæde for de fremmødte fans.


Første store chance til hjemmeholdet kom efter ti minutter, da Vitinho driblede ind i feltet og blev tacklet af Chapecoenses højrefløj Eduardo. Vitinho appellerede for straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Flamengo fortsatte med at angribe, men Chapecoenses forsvar fik afværget lang de fleste forsøg. Hver gang Flamengo nærmede sig feltet, fik Chapecoense lukket ned, og man savnede afslutninger udefra, som kunne løsne det sammenstrikkede forsvar op. Det var dog ikke et skud udefra, som fik tilskuerne op ad deres sæder, men et fantastisk saksespark fra Diego efter 22 minutter. Diegos skud gik over mål men var dog med til at give Flamengo mere blod på tanden. Selvom Flamengo sad på kampen, bed Chapecoense dog også fra sig, hvilket betød, at der var mange afbrydelser pga. unødvendige frispark, som ødelagde Flamengos rytme og opspil. Det var sjældent, Chapecoense kom til fadet, men de fik dog en chance efter 37 minutter, da Canteros forsøgte at score direkte på frispark. Flamengos forspildte chancer var ikke noget, der behagede publikum, og rastløsheden på lægterne kunne også ses på banen, hvor spillerne virkede rådvilde. Men da tingene så værst ud, kom forløsningen, da Renê forsøgte sig udefra og bragte Flamengo i front med 1-0, hvilket var resultatet, da de to hold gik til pause.
Efter pausen havde Chapecoense fået ny energi og var langt mere offensive end i første halvleg. Den mere fremadrettede indstilling forhøjede kampens underholdningsværdi, men fik ikke Flamengo til at ryste i bukserne, da Flamengos målmand Diego Alves var sikkerheden selv. I den anden ende kom Chapecoenses målmand på arbejde, da et frispark blev konverteret til straffespark pga. hånd på bolden. Diego var sikkerheden selv, og med 33 minutter igen bragte han Flamengo i front med 2-0 på et mål, han dedikerede til sin gode ven Juan, hvis fodboldfremtid er særdeles usikker, da han fik skadet sin akillessene i lørdagens træningspas. Foran 2-0 trak de rød-sorte tempoet ud af kampen og lod Chapecoense komme til fadet, uden det rigtig blev farligt for alvor. En pæn skudchance til Rafael Thyere var det bedste, Chapecoense kunne byde ind med, men Flamengos sejr var aldrig i fare, og de tre point var sikret. Dermed holder Flamengo sig fast i toppen og lader ikke São Paulo ude af syne.
FLAMENGO 2 X 0 CHAPECOENSE
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 8. september 2018
Tid: 21.00 lokal tid, 02.00 dansk tid
Betalende tilskuere: 28.983
Dommer: Leandro Bizzio Marinho
Linjevogtere: Daniel Luis Marques og Daniel Paulo Ziolli
Gule kort: Renê, Piris da Motta(Fla); Roberto, Marquinhos(Chape)
Mål:
FLAMENGO: Renê efter 43 minutter og Diego på straffespark efter 54 minutter
FLAMENGO: Diego Alves, Rodinei (Pará), Léo Duarte, Réver og Renê; Piris da Motta, William Arão, Everton Ribeiro (Marlos Moreno) Diego og Vitinho; Uribe (Berrio)
Træner: Maurício Barbieri
CHAPECOENSE: Jandrei, Eduardo, Rafael Thyere, Nery Bareiro og Roberto; Amaral (Barreto), Márcio Araújo (Diego Torres), Canteros og João Capixaba (Marquinhos); Bruno Silva og Leandro Pereira
Træner: Guto Ferreira
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu