Taca Guanabara 3.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Taca Guanabara 3.runde

Arkiv > 2016 > Marts
Derefter blev det til pointdeling i derbyet mod Fluminense, og i midtugen tabte de så til Atlético PR, da de spillede semifinaler i Primeira Liga. De manglende point – og mål fik Muricy til at forklare sig med, at han stadig manglede den ideelle opstilling og samtidig ikke kunne gøre brug af spillere, der enten var skadede, havde karantæne eller var indkaldt til landsholdstjeneste. Endvidere har klubben spillet to ugentlige kampe, hvilket også har fået Muricy op ad stolen, da han mener, at det ikke giver den fornødne ro til at træne til kampene.

Rio mesterskaberne er nu gået ind i den afgørende fase og denne weekend er det tredje runde af Taça Guanabara, som løber af stablen. I aftes var Flamengo igen i kamp, og modstanderen hed denne gang Volta Redonda. Selvom Flamengo manglede profilerne Mancuello, Guerrero og Emerson Sheik, var forventningerne høje. Det skulle dog vise sig at blive noget af en kold dukkert, og da dommeren havde fløjtet af, måtte størstedelen af de 3.128 tilskuere gå hjem med en underlig smag i munden. Flamengo sad på det meste af kampen men formåede ikke at lukke den, og med en boldbesiddelse på langt over de 60 % burde de have scoret. Det gik dog ikke, som præsten prædikede, og da der manglede fem minutter af kampen, kunne Rafael Pernão sende Volta Redonda på vinderkurs.
Det betyder nu, at Flamengo pt. er på 4. pladsen med 4 point efter 4 kampe, hvor de tre øverste hold er Vasco, Volta Redonda og Botafogo. Selvom der kun er spillet tre kampe, er næste runde måske den vigtigste for Flamengo. Her møder de rød-sorte nemlig rivalerne fra Botafogo. Hvis ikke Flamengo skal sakke bagud men stadig have en chance for at vinde statsmesterskabet, er det yderst vigtigt, at de her henter alle tre point. Hvorom alting er, skal der trænes hårdt og findes nye løsningsmodeller, så det ikke igen ender som aftenens kamp mod Volta Redonda.

VOLTA REDONDA 1 X 0 FLAMENGO
Sted: Estádio Raulino de Oliveira i Volta Redonda
Dato: Lørdag den 26. marts 2016
Tidspunkt: 18.30 lokal tid, 22.30 dansk tid
Tilskuere: 3.128
Dommer: João Batista Arruda
Linjevogtere: Gabriel Conti Viana og Gilberto Stina Pereira
Gule kort: Bruno Barra, Niltinho, Hugo, Luan (Volta Redonda); César Martins (Flamengo)

Mål: VOLTA REDONDA: Rafael Pernão efter 85 minutter

VOLTA REDONDA: Mota; Luis Gustavo, Luan, Maílson og Cristiano; Bruno Barra, Marcelo, Dija Baiano (Niltinho) og Vinícíus Pacheco (Lopes Tigrão); Hugo (Rafael Pernão) og Tiago Amaral
Træner: Felipe Surian

FLAMENGO: Paulo Victor; Rodinei, César Martins, Wallace og Chiquinho; Márcio Araújo, Willian Arão, Gabriel (Alan Patrick), Ederson; Marcelo Cirino og Felipe Vizeu
Træner: Muricy Ramalho

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu