Taca Guanabara 5. runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Taca Guanabara 5. runde

Arkiv > 2016 > April
Kampen bød på hele 4 mål, fordelt med to til hvert hold, hvilket var et lunkent resultat for begge hold. Værst var det dog for Flamengo, som nu skal have point på kontoen, hvis de skal kvalificere sig til det endelige slutspil. Resultatet betyder, at Botafogo nu er på 3. pladsen med 8 point - et stykke efter Vasco og Fluminense, som har sat sejrsstimen på cruise control. Flamengo er med det uafgjorte resultat på en 6. plads og skal bruge mindst 4 point i de sidste to kampe for at holde liv i drømmen om en semifinaleplads. Selvom opgaven er stor, er den ikke usandsynlig, da modstanderne Boa Vista og Bangu begge ligge nederst i tabellen og under Flamengo.

Kampen:
Første halvleg var en god og underholdende affære, hvor begge hold kom til fadet. Fra start var det de sort-hvide fra Botafogo, som tog teten, men Flamengo fik stille og roligt styr på sagerne. Botafogo havde en ok start, men de måtte dog skifte ud efter kun 7 minutter, da Airton gik ud med en fibersprængning. Første chance tilfaldt Botafogo, da stortalentet Ribamar driblede sig gennem Flamengos forsvar, men da han fik afsluttet svagt, løb chancen ud i sandet. Botafogo kom til chancer, var det dog  Flamengo, der havde spillet, og til trods for en boldbesiddelse på hele 70%, kunne de ikke udnytte overtaget. Selvom Flamengo sad på spillet, var det alligevel Botafogo, der først fik hul på bylden. Efter 13 minutters spil sendte Salgueiro en bold ind i feltet, Paulo Victor fejlbedømte boldens bane, og Botafogos stopper Joel Carli kunne uden problemer sende bolden i nettet – 1-0 til Botafogo.
Målet tændte Flamengo, og de rød-sorte begyndte at presse på for at udligne. Kort efter Botafogos scoring var Flamengo tæt på at komme tilbage, da Alan Patrick sendte Botafogos tidligere landsholdskeeper på overarbejde. Bedste chance kom efter 25 minutter, da Guerrero fik afsluttet, men Jefferson var skarp og fik den peruvianske landsholdsangriber til at skyde over mål.
Udligningen kom, men først efter 32 minutter. Et indlæg fra Rodinei endte i hovedet på Lindoso, som ikke fik clearet ordenligt. Bolden havnede uden for feltet, hvor Alan Patrick huggede til bolden, som derefter lå dybt begravet i nettet til stillingen 1-1.
Pausen brugte Muricy til at ændre på holdet. Ud gik Ederson og ind kom Emerson Sheik. Umiddelbart så udskiftningen ud til at virke, da Sheik hurtig kom i søgelyset. Knapt var halvlegen gået i gang, før Sheik fik spillet Alan Patrick fri, men desværre blev chancen ikke til noget. Flamengo var banens bedste, men Botafogo formåede alligevel at bide fra sig. Det unge talent Ribamar kom i søgelyset, da Wallace fejlede og fældede ham i feltet – straffespark til Botafogo. Selvom Paulo Victor tidligere havde vist svagheder, var han dog hurtig og reddede straffesparket. Desværre var Botafogo hurtigst på riposten og bragte sig foran med 2-1 efter 55 minutters spil.
Flamengo virkede herefter en kende rystede, og først efter 66 minutter svarede de rød-sorte igen. Det bød på to store chancer til Flamengo, da både Willian Arão og Marcelo Cirino havde muligheden for at bringe Flamengo tilbage i kampen.  De manglende mål fik Muricy til at skifte ud blandt de offensive spillere. Alan Patrick blev hevet ud, og Gabriel blev sat ind. Det skulle vise sig at være en god disposition, da han efter 81 minutter spillede Marcelo Cirino fri, som sendte bolden i mål bag Jefferson til slutresultatet 2-2.
BOTAFOGO 2 X 2 FLAMENGO
Sted: Estádio Municipal Mário Helênio i Juiz de Fora
Dato: 2. April 2016
Tid: 16.00 lokal tid, 21.00 dansk tid
Betalende tilskuere: 16.150
Dommer: Luis Antonio Silva dos Santos
Linjevogtere: Dibert Pedrosa Moisés og Wagner de Almeida Santos
Gule kort: Cuellar, Juan (Fla); Renan Fonseca, Bruno Silva, Joel Carli, Gegê, Fernandes (Bota)

Mål:
BOTAFOGO: Joel Carli efter 13 minutter og Lindoso efter 55 minutter
FLAMENGO: Alan Patrick efter 32 minutter og Marcelo Cirino efter 81 minutter
BOTAFOGO: Jéfferson, Luis Ricardo, Renan Fonseca, Joel Carli og Diogo Barbosa; Aírton (Fernandes), Bruno Silva, Rodrigo Lindoso og Gegê; Juan Salgueiro (Neilton) og Ribamar (Luis Henrique)
Træner: Ricardo Gomes
FLAMENGO: Paulo Victor, Rodinei, Juan, Wallace og Jorge; Gustavo Cuéllar, Willian Arão og Ederson (Emerson Sheik); Alan Patrick (Gabriel), Marcelo Cirino og Paolo Guerrero (Felipe Vizeu)
Træner: Muricy Ramalho

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu