Uge3 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Uge3

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Januar2014

I den forløbne uge har det store spørgsmål været Elias’ situation i klubben – var han købt eller solgt. Mange klubber har budt ind, og det har flere gange været svært at holde rygter fra fakta. Elias selv har været i Lissabon og har forhandlet med Sporting Lissabon, hvilket ikke faldt ud til portugisernes fordel. Efter hans hjemkomst har han den forløbne uge været rygtet til Corinthians og Internacional, men indtil videre er sagen uafsluttet og håbet om, at han fortsætter hos Flamengo bliver større for hver dag der går.  Hernane kom også i søgelyset, da der fra arabisk side kom et bud på angriberen. Al-Jazira fra Abu Dhabi bød 6 millioner euro, men til stor glæde for Flamengos mange fans blev handelen ikke gennemført, og Hernane bliver hjemme hos de rød-sorte.  I den forgangne uge blev det første retsmøde mellem Flamengo og Luiz Antônio afholdt. Trods stor bevågenhed fra pressen har udtalelser fra såvel klub som spiller været få, og efter mødet var de stridende parter ikke kommet nærmere en løsning. Så om Luiz Antônio har penge til gode eller ej er stadig ikke afgjort. Retssagen og tumulten omkring Luiz Antônio har medført, at han ønsker sig løst fra sin kontrakt og leder efter nye græsgange.
Udover spillersalg har klubben også brugt den forløbne uge på indkøb og har fra Atletíco-PR hentet den 22-årige Leonardo Moreira Morais, der skal være backup som venstre wing.  En mere erfaren spiller er den 32-årige rutinerede angriber Alecsandro, som i den kommende sæson skal være makker med Hernane på toppen. Alecsandro er hentet i Atlético MG og har tidligere optrådt for Vasco og Sporting Lissabon. Som kuriosum kan det nævnes, at Alecsandro er svoger til den tidligere portugisiske/brasilianske stjerne Deco. Klubbens nyeste erhvervelse blev hentet i Argentina, nærmere betegnet i Colon de Santa Fé. Det drejer sig om den offensive midtbanespiller Lucas
Mugni, som klubben hentede for den nette sum af 68,7 millioner kroner. Udover at være fast mand hos Colón har Mugni spillet en enkelt kamp på det argentinske U20-landshold. Derudover går de seneste rygter på, at Flamengo forhandler med André fra Atlético-MG, og hvis man skal tro den værste sladder er Diego Forlan og Ignacio "Nacho" Martín Scocco også nævnt som kommende emner hos Flamengo. Men det er endnu kun rygter.
Mens spillerhandelen fortsætter, er spillerne kommet på græs, hvor de og træner Jayme de Almeida forbereder sig til statsmesterskabet Campeonato Carioca. Flamengo lægger ud med at møde Audax, der sidste år formåede at drille de rød-sorte.
Kampen spilles søndag d. 19/1 på Maracanã klokken 20.00 lokal tid. Op til turneringens start har Flamengo ændret en smule på designet af deres trøjer. De nye trøjer er nu udstyret med et emblem, der symboliserer deres tre sejre i den brasilianske pokalturnering.
Som nævnt i sidste uge er klubbens U20-hold i færd med at spille den prestigefyldte turnering Copa São Paulo de Futebol Júnior - Copinha. Første kamp i knockout-runderne var mod Mirassol fra det indre Sâo Paulo. Kampen bød ikke på de store fodboldbedrifter og var mildt sagt kedelig, og selv Douglas Baggios mål til slutresultatet 1-0 var ikke noget at skrive hjem om. Med den smalle sejr kan de unge spillere se frem til en spændende 1/8-delsfinale mod Corinthians, som spilles i aften klokken 21.00 lokal tid. Efter Flamengos middelmådige indsats må favoritterne siges at være Corinthians, der vandt deres sidste kamp hele 7-1, hvilket var blandt turneringens mest målrige kampe.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu