Vasco x Flamengo - Flamengo

Go to content

Main menu:

Vasco x Flamengo

Arkiv > 2016 > Februar
Ydermere havde et par ”opfindsomme” flamenguistas taget hjemmelavet fyrværkeri med til kampen, og det endte med, at politiet måtte bruge peberspray i store mængder for at få ro på gemytterne. Samtidig var søndagen ekstrem varm, og mange måtte bage i den skarpe sol uden mulighed for noget at drikke. Det betød, at et par tilskuere måtte en tur på hospitalet på grund af dehydrering.
Som konsekvens af balladen på stadion skal Flamengo nu betale en bøde på små 40.000 kroner for ødelæggelserne.
Selve kampen var ikke noget at skrive hjem om. Vasco var de bedste på banen, og 34-årige Nenê var kampens profil for Vasco. Med mange gode chancer, bl.a. et skud på overliggeren, ventede hjemmeholdets fans på, at han skulle afgøre kampen. Flamengo fandt aldrig rytmen, og selvom Emerson Sheik var fri foran mål, var han ikke skarp nok. Længe så det ud til, at de to hold skulle dele point, men i kampens overtid viste Nenê dog vejen og sendte et frispark ind i feltet. Her kunne Rafael Vaz uden problemer sende bolden i mål og sikrede dermed sejren til Vasco.
Næste opgave for Flamengo er af en lidt anden karakter. I aften/nat gælder det anden runde i ”piratligaen”: Primeira Liga do Brasil. Her er Flamengo i gruppe med Atlético MG, America-MG og Figueirense. Første kamp for de rød-sorte var mod Atlético MG, og her var det Flamengo, der trak det længste strå og vandt 2-0. Aftenens modstander America-MG er ikke af samme kaliber men er en klub med stolte og mange traditioner. America-MG rykkede sidste år op i den bedste række og kan prale af at have fostret spillere som Fred, Tostão og Éder. Ligesom Flamengo vandt America-MG også deres første kamp men er dog ikke favoritter, når det hele går i gang klokken 00.45 i nat.
Efter Flamengos nederlag i weekenden har der været stor debat om, hvilke 11 spillere Muricy vælger at bruge. Da gårsdagens træning var lukket for pressen, er spørgsmålene kun blevet flere. Et kvalificeret bud er dog, at det colombianske talent Gustavo Cuéllar får debut. Cuéllar er netop hentet til Flamengo fra den colombianske storklub Junior Barranquilla. Efter Sheiks ringe præstation i søndags ser det ikke ud til, at han får chancen fra start. Et godt bud på en afløser vil være Nixon, da Kayke stadig er ude med en skade. Samtidig skal Flamengo spare en smule på kræfterne, da de på søndag skal en tur til Brasilia og møde Fluminense i statsmesterskaberne.
Kampen mellem Flamengo og America-MG spilles på neutral bane i Espirito Santo. Dette skyldes ikke sanktioner men ren og skær økonomi, da klubberne tjener penge på at lade andre lægge græs til, hvilket også sker på søndag mod Fluminense.
 
FLAMENGO X AMÉRICA-MG
Sted: Estádio Kléber Andrade, i Cariacica
Dato: 18. februar 2016
Tid: 00.45 (lokal tid)
Dommer: Braulio Machado
Linjevogtere: Nadine Schramm Câmara Bastos og Eli Alves
 
 
Forventede opstillinger
FLAMENGO: Paulo Victor, Rodinei, Wallace, Juan og Jorge; Márcio Araújo, Gustavo Cuéllar, Federico Mancuello, Gabriel og Everton; Paolo Guerrero
Træner: Muricy Ramalho
 
AMÉRICA: João Ricardo, Jonas, Alison, Sueliton og Bryan; Leandro Guerreiro, Pablo, Rafael Bastos, Osman og Tony; Bruno Sávio
Træner: Givanildo Oliveira
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu