VM2014 - Flamengo

Go to content

Main menu:

VM2014

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Juni 2014

Før VM-pausen havde Flamengo det næstdårligste forsvar i Serie A, og hele 13 gange har Felipe eller Paulo Victor måtte hente bolden ud af målet i de første ni kampe. Under træningen i Atibaia har Ney Franco fokuseret på forsvaret og testet en 5-3-2 opstilling med tre centrale forsvarer bestående af Wallace, Chicão og Samir.  Det nye system er ikke ukendt for Flamengo. Og Chicão, der kom til klubben i 2013, husker, at Mano Menezes også havde samme idé men ikke brugte den i kampene, da Chicão blev skadet og ikke fik spillet sig tilbage på holdet.
- Selvom Ney har testet en ny opstilling, vil jeg ikke love, at vi spiller sådan. Vi har indkasseret en del mål, hvilket vi ikke burde, og derfor skal vi forbedre os. Forbedringerne skal ikke kun ske i forsvaret men på hele holdet. Men så snart vi kan få lukket af i forsvaret, vil det give mere plads til de offensive kræfter i den anden ende.
Chicãos holdning til forsvaret deles af målmand Paulo Victor, som siger:
- Med tre centrale forsvarsspillere kan vi nemmere bakke hinanden op, når vores backs rykker frem. Ney har et godt øje for vores stærke sider og prøver at få os til at yde optimalt. Vi har alt hvad der skal til for at komme tilbage og vise et nyt Flamengo.
Efter opholdet i Atibaia er klubben tilbage i Rio.  Her stod fredagen på endnu et træningspas, hvor forsvarsspil, kontraangreb og dødbolde var på programmet.
Trods en høj moral på holdet, er det dog ikke lutter glade dage. Under gårsdagens træning måtte Càceres udgå med en skade på venstre hånd, hvilket giver ham en ufrivillig pause indtil tirsdag. Sidste års topscorer Hernane havde støvlerne på for første gang i lang tid og fortsatte bagefter i træningslokalet for at blive sin skade kvit. Holdets normale førstemålmand Felipe trænede heller ikke med resten af holdet men lavede fysisk træning med målmandstræner Wagner Miranda.
Holdet træner også i dag, men denne træning er lukket for pressen, så klubben kan forberede sig til en testkamp i aften  mod Tupi fra nabostaten Minas Gerais.
Selvom holdet giver den gas på træningsbanen, er holdet endnu ikke komplet. Under VM må Flamengo undvære Frickson Erazo, der spillede en central rolle i Ecuadors VM-eventyr. Derudover døjer Elano stadig med sin skade og arbejder hårdt med genoptræningen i håbet om at være klar mod Altético PR d. 16/7.
Ney Franco lovede før VM at holdet skulle forstærkes med kræfter udefra. Klubben har forhandlet med den 25 årige argentiner Héctor Canteros i Vélez Sarsfield. Indtil videre er klubben blevet enige om en aftale, og kun uenighed om lønnen ser ud til at kunne sætte en stopper for handelen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu